Acum citesti
Troy Lee prezintă casca A1 în trei culori ediţie limitată

Se pare că astăzi toată lumea produce în ediţie limitată aşadar de ce nu şi nişte căşti pentru ciclism? A1 de la Troy Lee a fost un succes încă de la lansarea sa în ianuarie 2013, iar astăzi în 2015 compania oferă 3 noi opţiuni de culoare în ediţie limitată suplimentar faţă de oferta lor normală. Variantele sunt Camo Desert, Camo Midnight şi Drone Turquoise.

tld a1 Drone TurquoiseA1 urmează trendul actual al curentului enduro oferind o suprafaţă mare de protecţie a capului biciclistului, în special în zona tâmplelor şi a părţii inferioare a craniului. TLD spune despre A1 că este destinată turelor agresive de trail, turelor lungi de cross-country în bucla şi pentru dirt jump. Aşadar cam tot în afară de downhill.

tld a1 Camo DesertConfortul la purtare se obţine prin stabilizatorul ajustabil al căştii ce poate fi reglat în 3 poziţii pentru a oferi 20mm de reglaj vertical. Cozorocul poate fi reglat în sus şi jos pentru 25mm pentru a putea vedea bine traseul sau pentru a te proteja de soare.

tld a1 Camo MidnightMărimile disponibile pentru cele 3 culori ediţie limitată sunt XS/SM, MD/LG şi XL/2XL, iar preţul este de 165$ pentru Camo (care sunt livrate împreună cu un sac de transport) şi 139$ pentru Drone.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 + seven =