Acum citesti
Suportul BiKASE Sidewinder este pentru bidoane mari de apă, puse pe cadre mici de bicicletă

Nu sunt puține situațiile când, dacă ai o bicicletă cu cadru mai mic, vei putea folosi doar bidon de apă de mici dimensiuni. Nu și dacă folosești un suport în care poți prinde bidonul de apă prin lateral.

Așa cum este BiKASE Sidewinder, un suport pentru bidonul de apă care se poate regla după dimensiunea bidonului, a sticlei sau al oricărui obiect pe care vrei să-l pui acolo. BiKASE Sidewinder folosește un sistem de închidere cu clichet, iar dacă instalezi suportul pe brațele furcii, ai putea pune acolo chiar și un cort mic, sac de dormit, saltea gonflabilă sau un dry bag, ideal pentru gravel bike și bikepacking.

Întrucât sistemul suportului BiKASE Sidewinder înclină lucrurile pe care vrei să le pui acolo, mai precis în triunghiul față al bicicletei, au loc acum și obiecte cu dimensiuni mai mari într-un cadru de bicicletă pentru copii, un XS pentru adulți sau un full suspension cu ansamblul suspensiei spate complicat.

Bidonul de apă instalat în BiKASE Sidewinder poate fi scos pe ambele părți ale bicicletei, așadar bun de folosit pentru stângaci și dreptaci. În BiKASE Sidewinder poți pune bidoane pentru apă, sau alte obiecte, cu diametre între 5,7 și 12 cm. Prețul este de 29,99 $.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five + 20 =