Acum citesti
Fearless Bikes lansează Vulture Ti, un gravel din titan pentru cele mai epice excursii

Britanicii de la Fearless Bikes continua tradiția bicicletelor deosebite și anunța bijuteria din titan Vulture Titanium, un cadru gravel destinat aventurilor, cu geometrie gândită să-ți ofere confort în cele mai lungi posibile și epice excursii pe bicicletă.

Fearless Vulture Ti are un rulment BB de 68 mm și ax 142 mm pentru roata spate. Cadrul este în așa fel proiectat încât să poți pune anvelope de până la 29 x 2.2″ sau 27.5 x 2.4″.

Ghidajul cablurilor se face intern și este posibil să pui pe acest cadru transmisie 1x, 2x sau electronică Shimano Di2. Față de versiunea anterioara a acestui cadru, actualul Vulture Ti este mai lung și are un unghi al furcii mai relaxat. Așadar, mai multă stabilitate atunci când ești pe ceva teren tehnic. La acest cadru poți adăuga furca opțională, tot de la Fearless Bikes, la care poți regla valoarea offset-ului.

Partea dreapta a cadrului, unde avem transmisia, este prevazută cu o placă al cărui rol este să adauge rigiditate, dar fără a adăuga și multă greutate în plus. În felul ăsta poți pune roată de 29×2.2″ rămânând loc și pentru foaie de 44T în față.

Pe noul Vulture Ti există montanți ascunși unde poți instala aripi și portbagaj spate. Dacă alegi să iei și furca lor, aceasta este și ea prevazută cu montanți, ca să poți prinde acolo genți, plus ghidaj intern pentru cabluri, dacă ai butuc cu dinam.

Noua Fearless Vulture Ti Gravel este disponibilă doar în varianta cadru din titan, la care poți adăuga opțional furca din carbon. În rest, ești liber/ă să pui pe ea orice componente compatibile. Cadrul este disponibil în 5 variante de măsuri, de la 49 cm la 58 cm. Prețul este de 2.200 £. În banii ăștia vei primi axul roții spate, ghidajele pentru rutarea internă a cablurilor și conductelor hidraulice, dopuri pentru transmisa 1x, 2x, Di2, șuruburile montanților și, desigur, cadrul din titan.

Pentru încă 130 £ poți lua, tot de la ei, și furca din carbon, care include axul roții. Pentru încă 70 £ mai poți lua colierul tijei de șa, și acesta din titan. Dacă vrei să comenzi trebuie să plătești mai întâi un avans de 1.100 £ pentru cadru sau 1.255 £ pentru cadru și furcă.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 1 =