Acum citesti
Suomy prezintă noua cască Jumper pentru downhill

Producătorul iItalian Suomy a lansat recent noua cască pentru downhill denumită Jumper. Potrivit lui Valter Monti, şefului departamentului R&D, pentru Suomy ar fi trebuit să fie uşor să realizeze o astfel de cască dacă ne gândim la experienţa lor în domeniul echipamentului de protecţie pentru motociclism. Însă compania nu s-a limitat la a copia designul unei astfel de căşti ci a creat una special pentru ciclism downhill.

Layout 1Jumper este realizată prin cunoscuta tehnică „in-molding”, dar la care s-a adăugat carcasa realizată din fibre din carbon şi Kevlar. Această nouă metodă a permis italienilor de la Suomy să producă o cască de DH cu o greutate mai mică de 700 grame.

Layout 1Şi la interior casca este performantă întrucât foloseşte o căptuşeală hipoalergenică şi antibacteriană unde s-au folosit din nou inserţii vizibile din carbon. Potrivit fabricantului aceste inserţii au rolul de a menţine la interior o temperatură scăzută. Căptuşeala poate fi uşor scoasă pentru a fi spălată. În cazul unui accident ambele tampoane pentru bărbie sunt dotate cu un mecanism quick release pentru a putea scoate casca uşor.

Preţul recomandat pentru această cască este de 399 euro.

Layout 1

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 + eighteen =