Acum citesti
SQ Labs lansează şa şi manşoane ediţie specială Hans Rey

În acest moment în cariera Hans Rey şi-a câştigat pe bună dreptate dreptul de a-şi pune numele cam pe orice parte din bicicletă pe care o atinge. Iar acest lucru include şi versiunea HRC a şeii 611 Active MTB Ti a celor de la SQ Labs cât şi manşoanele 711 MX.

Şaua dispune de câteva specificaţii speciale în sensul că este disponibilă în dimensiuni diferite în funcţie de ciclist, are partea frontală mai lungă (oferindu-ţi spaţiu mai mult de manevră) şi este „activă”. Activă înseamnă că şaua vine livrată cu elastomeri cu trei densităţi ce pot fi schimbaţi între ei. Acest lucru permite şeii să se încline stânga-dreapta, mai mult sau mai puţin în funcţie de densitatea elastomerului, pentru a-ţi menţine şira spinării cât mai dreaptă.

SQ Labs hans rey 01

Şaua oferă un design unic în „trepte”. Acest aspect s-a dovedit a fi benefic însă întrucât şaua este un lucru foarte „personal” şi diferit acceptat de fiecare ciclist în parte, designul în trepte este posibil să nu funcţioneze la toată lumea.

SQ Labs hans rey 02

Manşoanele 711 MX dispun în alcătuire de materiale cu densitate duală oferind astfel un uşor design ergonomic pentru a se potrivi mai bine cu poziţia naturală a mâinii. Tot acesta a fost şi motivul pentru care aspectul ergonomic dispersează mai bine presiunea de pe mână reducând efectul de „hot spot” care poate provoca dureri sau amorţeli în mână.

SQ Labs hans rey 03

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 5 =