Acum citesti
Specialized se împrieteneşte cu 686 pentru a crea cel mai tare echipament pentru biciclete fat

Lipsa unui echipament special pentru bicicletele fat (sau practic pentru ciclism în timpul iernii) cu siguranţă nu ne-a împiedicat să ieşim la ture cât se poate de des. Pentru majoritatea o combinaţie de ceva echipament special dedicat şi altceva găsit prin şifonier a dat roade de cele mai multe ori. Însă dacă ţi s-ar fi oferit şansa de a crea o gamă dedicată de echipament pentru bicicletele fat, cum ar arăta acesta?

echipament ciclism iarna 686 x Specialized 3L Tech 04Probabil destul de asemănător cu noua colecţie 686 x Specialized. Pe măsură ce cicliştii împing din ce în ce mai mult limitele bicicletelor şi al echipamentului în zona temperaturilor cu minus, hainele tehnice devin cu atât mai importante. La un moment dat este posibil să fii extrem de încins încercând să termini o căţărare pentru ca în momentul doi să te opreşti pentru a repara o problemă, moment în care rişti să îngheţi. Acestea sunt momentele când hainele tehnice special gândite pentru astfel de momente demonstrează cât de folositoare sunt.

echipament ciclism iarna 686 x Specialized 3L Tech 01Create să funcţioneze împreună colecţia 686 x Specialized include pantalonii şi jacheta 3L Tech cât şi izolatorul Tech. Umplută cu 100g de căptuşeală Primaloft ţesătura dispune de tratament DWR care respinge apa şi care ar trebui să fie suficient pentru a te menţine uscat când afară ninge. În plus faţă de specificaţiile normale jacheta dispune de deschizături cu fermoar pe spate care îţi permit să ajungi la buzunarele SWAT de pe pantaloni. Preţul pentru jacheta Tech este de 250$ şi este disponibilă atât cu croială de damă cât şi bărbătească

Specificaţii

specificatii echipament 686 x Specialized 3L Tech

În zilele când afară este chiar rău jacheta 3L Tech poate fi purtată peste izolator pentru ultra protecţie. Un shell cu trei straturi infiDRY 20 şi cusăturile complet vulcanizate sunt ceea ce te vor menţine uscat în faţa ploii, lapoviţei, zăpezii etc. În plus faţă de accesul dublu SWAT de la spate jacheta îţi poate salva viaţa dacă ai nevoie de tehnologia RECCO anti-avalanşă. Aceasta constă într-un reflector special integrat în jachetă care va răspunde la emiţătorul salvatorilor.

echipament ciclism iarna 686 x Specialized 3L Tech 02Specificaţii

specificatii jacheta 686 x Specialized 3L Tech

La final, şi poate cei mai importanţi, sunt pantalonii 3L Tech. În general cam tot ce găseşti pentru iarnă în materie de echipament pentru ciclism pentru partea de jos a corpului sunt pantalonii mulaţi. Însă la aceştia pentru a fi suficient de călduroşi înseamnă să pedalezi într-un costum aproape impermeabil. Mulţi ajung să folosească pantaloni de schi însă aceştia tind să se agaţe în lanţ. Noii pantaloni 686 x Specialized 3L Tech dispun de o croială relaxată şi mult spaţiu SWAT de stocare la spate.

echipament ciclism iarna 686 x Specialized 3L Tech 03Specificaţii

specificatii pantalon 686 x Specialized 3L Tech Toate aceste elemente de echipament ţi se par scumpe? Cu siguranţă. Le vrem în continuare? Mai mult ca sigur. Da, pantalonii costă 450$ şi jacheta 500 însă dacă le pui în paralel cu echipamentul de top pentru schi şi snowboard nu mai par atât de scumpe. Dacă este să fim realişti în cazul în care obişnuieşti să petreci 1-2 ore pe zi nu prea merită să te gândeşti de unde să te împrumuţi de bani. Însă dacă turele epice pe bicicletă în natură nu îţi sunt străine sau pur şi simplu îţi permiţi şi-ţi doreşti ce este mai bun, atunci acest echipament este un bun loc de unde să începi căutările.

În plus da, echipamentul este făcut „special” pentru bicicletele fat, însă poate fi folosit evident pe orice bicicletă.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 4 =