Acum citesti
SKS lansează pompa de picior pentru bicicletă și îmbunătățește manometrul digital

Te poți baza pe cei de la SKS că au întotdeauna ceva nou de arătat. De data asta noutățile vin de la pompa de picior și manometrul digital.

Construită din aluminiu, pompa SKS Airstep este fabricată în Germania în aceeași fabrică ce produce galeriile de admisie pentru Mercedes. Deci din start avem garanția de încredere pentru calitatea fabricației. Pompa este pliabilă, iar când nu este folosită, furtunul lung se încolăcește în jurul manometrului. Noua SKS Airstep poate umfla până la 7 bar / 102 psi, așadar la limită pentru cei care pe cursieră vor anvelope umflate mai mult. Airstep dispune de cap cu adaptoare presta și schrader, iar prețul anuntat este de 69 euro.

Din aceeași serie face parte și noul manometru digital SKS Air Checker care are acum un upgrade sub forma unui nou cip. Acesta permite măsurarea mai precisă a presiunii mici din anvelope, folositor pentru mtb-urile Plus sau bicicletele fat. Presiunea este arătată în timp real. SKS Air Checker dispune și de valvă de retur, pentru a putea ajusta “la milimetru” presiunea din roți. Prețul anunțat este de 29 euro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 3 =