Acum citesti
Revoluţie în domeniul pompelor de bicicletă – noua Rapido Pro

Te gândeai poate că nu se mai poate scoate nimic în plus de la umila pompă pentru anvelopele de bicicletă însă iată că un grup de 4 biciclişti „frustraţi”, care întâmplător sunt şi ingineri, au găsit o soluţie mai bună pentru fixarea capului pompei de valva camerei, fie ea Presta sau Schrader.

cap pompa bicicleta Rapido Pro 03

Practic nu mai este nevoie de două mâini pentru a fixa capul ci doar de o mână. Şi nu sunt rare situaţiile când pur şi simplu nu ne încap două mâini pentru a fixa bine capul de pompă. Sistemul a fost testat să reziste timp de 25 minute la o presiune de 120 PSI (8 BAR), aşadar bun şi pentru cursiere atâta vreme cât nu îţi umfli roata la 10 BAR timp de 30 de minute.

cap pompa bicicleta Rapido Pro 02 cap pompa bicicleta Rapido Pro 01

Pentru cei pentru care şi „moda” contează capul de pompă este disponibil într-o gamă variată de culori. Campania este lansata prin intermediul Kickstarter, iar dacă doreşti să susţii campania şi să primeşti prin poştă un astfel de cap de pompa preţul este de 29$ plus taxe poştale pentru Europa, la data la care acest articol a fost redactat.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × three =