Acum citesti
Revbox prezintă noul trainer pe baza de vânt şi elice

Cu sediul în Noua Zeelandă, noua companie Revbox prezintă trainerul destinat cicliştilor cu ambiţii mai serioase. Dacă rulourile ce folosesc această tehnologie au în general o reputaţie proastă fiind de cele mai multe ori gălăgioase şi nu prea eficiente, noul Revbox Erg de la Revbox cu transmisie pe lanţ promite să soluţioneze aceste probleme. Special la noul Revbox Erg sunt desigur palele uşoare care elimină rolele grele care oferă inerţia.

antrenament trainer Revbox Erg 04Inerţia redusă pe care o oferă Revbox ajută la efectuarea unui antrenament eficient de-a lungul întregii durate a pedalării întrucât nu oferă inerţia trainerelor tradiţionale. Tot ce trebuie să faci este să asculţi sunetul trainerului şi să-ţi adaptezi ritmul.

antrenament trainer Revbox Erg 01Trainerul foloseşte o casetă standard de pinioane, iar rezistenţa aero creşte odată cu rotaţia pedalelor. Astfel Revbox oferă o rezistenţă aproape nelimitată. Un raport 53/11 la o cadenţă de 50 rpm corespunde unui output de 500 waţi în timp ce la 90 rpm vei avea nevoie de 1800 waţi). Există şi alte rapoarte optimizate pentru juniori sau pentru cei care caută intensităţi mai mici.

antrenament trainer Revbox Erg 02Trainerul este potrivit pentru orice ciclist indiferent dacă apreciază mai mult mtb-ul sau şoseaua. Acesta cântăreşte doar 9 kg, iar după ce îl pliezi lăţimea se reduce la lăţimea cadrului bicicletei tale.

Trainerul este gândit, fabricat şi asamblat în Noua Zeelandă. Preţul este de 900 euro, iar comenzile se pot face direct pe site cu livrare la uşa ta. Recent a fost creată şi o aplicaţie Android cu ajutorul căreia vei putea calcula puterea, viteza, cadenţa. Noul Revbox Erg se poate conecta şi la un senzor pentru puls.

antrenament trainer Revbox Erg 03

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × two =