Acum citesti
Osprey şi Hydrapak bat palma pentru a crea noi sisteme de hidratare

Osprey a făcut în trecut câteva lucruri interesante cu rezervoarele sale inclusiv un spate rigid care prevenea recipientul să se mişte şi un mâner care te ajuta să-l transporţi mai uşor atunci când nu era amplasat în rucsac. Între timp Hydrapak a creat probabil rezervorul cu cea mai mare deschizătură mulţumită părţii superioare care culisează.

hydrapak-osprey-hydraulics-LT

Acum cele două companii şi-au fuzionat puterile şi talentul pentru a crea sistemul de hidratare Advanced Osprey Hydraulics. Noile recipiente vor fi disponibile în două versiuni si patru modele: Hydraulics – pentru capacităţi mari de 2 şi 3 litri şi Hydraulics LT – pentru capacităţi de 1,5 şi 2,5 litri. Cele mari păstrează placa din spate pentru a le menţine forma plată în timp ce cele mai mici folosesc un sistem similar care le ajută să rămână plate.

hydrapak osprey-hydraulics

hydrapak-osprey-hydraulics mustiucToate dispun de mâner pentru transport, folosesc valva Blaster Bite Valve de la Hydrapak şi magnetul de la Osprey care menţine furtunul şi muştiucul lipit de stern atunci când nu bei.

Noile recipiente vor fi disponibile pe piaţă începând cu primăvara 2016 şi vin împreună cu garanţia pe viaţă Osprey All Mighty Guarantee.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 3 =