Acum citesti
Cosine oferă gamă nouă şi accesibilă de şei

Urmare a debutului firmei Wiggle în domeniul jantelor din aluminiu şi carbon de acum aproximativ o lună, marca proprie Cosine a început deja să prindă viteză acum şi mulţumită noii game de şei. Toate cele 7 arată foarte bine oferind calitate de top la preţ accesibil în comparaţie cu producătorii de şei premium.

Cosine-saddles_Ti-Endurance-road_top-3-4Dacă majoritatea şeilor pentru şosea beneficiază de nume răsunătoare toate sunt construite bine cu suprafeţe din microfibră rezistente la apă şi baze din nailon ranforsat. Wiggle menţionează chiar că şeile pot fi folosite şi la mtb. Cele două şei din vârful gamei sunt Endurance şi Sprint pentru şosea. Ambele beneficiază de railuri din titan.

Şaua pentru şosea Cosine Ti Endurance Road cu preţul de 41 euro este creată pentru ciclistul de anduranţă care are nevoie de confort pe distanţe lungi şi reducere a presiunii în zonele sensibile. Şaua are o greutate de 226 grame, dispune de railuri din titan şi un profil uşor curbat la care se adaugă un canal pe întreaga lungime. Foloseşte spuma EVA cu densitate mare pentru căptuşeală, iar baza dispune de o zonă decupată pentru eliberarea presiunii.

Cosine Ti Sprint Road are acelaşi preţ în schimb dispune de o senzaţie mai de concurs. Oferă acelaşi canal lung, dar este mai grea, la 245 grame. Oferă căptuşeală mai puţină şi un profil destul de plat devenind astfel potrivită pentru cicliştii mai flexibili sau care se mişcă mai mult pe bicicletă. De asemenea dispune de un nas mai îngust pentru a reduce contactul cu coapsele, folositor la cicliştii cu muşchi masivi.

Coborând în gamă ajungem la Cosine Sportive Road pentru şosea care are un preţ de 33 euro. Şaua dispune de o suprafaţă mai tradiţională şi care combină puţin din forma şeilor Endurance şi Sprint. În plus are si decupajul bazei pe care îl găsim la Endurance.

Şaua Cosine Alloy Sport duce forma plată mai aproape de Sprint însă reduce preţul şi mai mult la doar 25 euro. Greutatea şeii atinge 311 grame aceasta fiind destinată mai multor discipline. Alloy Sport dispune de acelaşi decupaj al bazei care ajută la eliberarea presiunii. Următoarea şa pe listă este Cosine CR-MO Sport cu un preţ de 21 euro şi care oferă în mare parte o suprafaţă plată, dar la care se adaugă căptuşeală generoasă.

În cele din urmă avem două şei pentru cicliste, modelele Cosine Women’s Performance şi Cosine Women’s Comfort. Ambele dispun de zonă de eliberare a presiunii la care se adaugă laterale mai late. Performance are un preţ de 26 euro şi este o şa veritabilă pentru ture pe distanţă lungă ce dispune de căptuşeală de grosime medie şi railuri CrMo. Cosine Comfort este gândită mai mult pentru ture mai scurte în oraş preţul fiind acelaşi. Este mult mai bine căptuşită şi oferă un sistem special de susţinere a railurilor pentru atenuare şi mai bună a vibraţiilor.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

six − three =