Acum citesti
Noua şa cu pernă de aer Cell de la Fabric, plus şa pentru triatlon

La construcţia noii şei Cell englezii de la Fabric şi-au obţinut inspiraţia din altă parte decât din ciclism. În loc să folosească mai mult material, cum ar fi gel, pentru a forma căptuşeala Fabric s-a uitat la industria pantofilor sport alegând varianta pernei de aer.

sa fabric cell 01Stratul celular din poliuretan şi suprafaţa şeii sunt lipite prin căldură pe o bază din policarbonat pentru ca aerul prins la interior să rămână acolo. Această suspensie pe aer anulează nevoia de materiale suplimentare reuşind să ofere şeii o greutate de 356 grame şi ciclistului confortul de care are nevoie. Noua şa va fi disponibilă la vânzare din decembrie la preţul de 99,99$.

În loc să adapteze o şa pentru ciclism şosea Fabric a decis să construiască de la zero şaua Tri pentru triatlon şi contratimp. Aceasta dispune de un profil special care ajută la drenarea apei în cazul în care se pedalează pe ploaie sau după tranziţii daca s-a făcut pe ploaie. Şaua dispune de o bază care flexează şi o depresiune în canalul de presiune care permite un anumit grad de flexiune ce ajută la confortul ciclistului.

sa fabric tri 01Partea interesantă la această şa este suportul opţional, dar inclus pentru bidonul de apă. O mică parte din şa se poate scoate în acel loc instalându-se suportul ce se fixează cu două şuruburi. Şaua va fi disponibilă din septembrie la preţul de 89,99$ pentru varianta cu railuri din CrMo şi 109,99$ pentru varianta cu railuri din titan.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 4 =