Acum citesti
Noua lumină 2’Fer de la Blackburn este şi albă şi roşie

„Două la preţ de unu’!” pare că zice Blackburn cu 2’Fer. Aceasta este noua lumină de siguranţă pentru bicicleta care emite şi lumina albă şi roşie. Avantajul este că o poţi folosi şi în spate şi pe faţă. Dezavantajul este că nu o poţi folosi şi în faţă şi în spate în acelaşi timp.

lumini bicicleta Blackburn 2’Fer 02Lanterna oferă o intensitate de 60 lumen pentru lumina albă şi 20 lumen pentru cea roşie 2’Fer având în total doar 18 grame. Aceasta se instalează pe ghidoane sau tije de şa cu diametre între 22 şi 32 mm însă dispune şi de o agăţătoare pentru a o putea instala pe un rucsac sau portbagaj.

lumini bicicleta Blackburn 2’Fer 03Blackburn 2’Fer funcţionează cu o baterie reîncărcabilă care durează în jur de 5 ore pentru lumină în modul intermitent şi aproximativ 1,5 ore în modul continuu. Încărcarea bateriei se face prin cablul USB inclus şi durează în jur de 3 ore. De la singurul buton prezent se va trece prin toate modurile de funcţionare şi prin cele două culori. Potrivit producătorului vizibilitatea luminii este de 180 grade mulţumită lentilei curbate dispozitivul fiind rezistent la ploaie.

lumini bicicleta Blackburn 2’Fer 05Preţul este de 24,99$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × three =