Acum citesti
Nou de la Bontrager – stopul Flare bun de folosit şi ziua

Vedem din ce în ce mai des pe şoselele Patriei ciclişti pedalând solo sau în grup efectuându-şi antrenamentele pe cursiere. Şi printre ei nu de puţine ori observăm a fi folosite stopuri chiar şi pe timp de zi, utilizate cu speranţa că respectivii vor fi puţin mai vizibili în faţa şoferilor neatenţi. Din fericire există azi un număr apreciabil de stopuri suficient de puternice care sunt vizibile bine şi pe timpul zilei.

Ultimul venit pe această direcţie este Flare R de la Bontrager care foloseşte un LED CREE cu o putere de 65 lumeni, aparent mai mult decât stopurile maşinilor. În plus noul Flare R este optimizat pentru a fi folosit în timpul zilei. El dispune de două moduri speciale: unul stroboscopic la putere maximă de 65 lumeni, pentru a atrage atenţia şoferilor, şi unul constant la putere mai mică de 25 lumeni, pentru atunci când mergi în grup.

stop spate bicicleta bontrager flare r 01

Pentru utilizarea în timpul nopţii mai există un mod stroboscopic la intensitate mai redusă care, periodic şi la întâmplare, se aprinde şi la putere maximă. Un alt mod este unul constant la o putere şi mai mică de 5 lumeni. Durata bateriei reîncărcabilă prin USB variază de la 4,25 ore la 23 ore în funcţie de modul de utilizare.

Preţul recomandat este de 56 euro, iar greutatea este de 36 grame.

stop spate bicicleta bontrager flare r 02

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 + 8 =