Acum citesti
Minoura prezintă noul rulou hibrid FG-540

Pe măsură ce ne adâncim în toamnă şi apropiem de iarnă mulţi dintre noi începem să căutăm opţiuni pentru a rămâne în formă fizică ideală pe durata lunilor de iarnă. Aşadar misiunea de căutare a trainerului ideal trebuie să înceapă.

În plus faţă de trainerele şi rollerele uzuale avem acum şi o opţiune de la Minoura care prezintă noul FG-540, o combinaţie între rulou şi trainer. Pentru a folosi acest rulou-trainer tot ce trebuie să faci este să demontezi roata faţă, să fixezi furca bicicletei într-un suport special, iar roata spate să ruleze pe un rulou mult mai îngust decât cele cu care ne-am obişnuit.

rulou trainer ciclism Minoura FG-540 01

Aceasta combinaţie este demnă de luat în seama întrucât FG-540 combină stabilitatea unui trainer cu sentimentul natural de pedalare al unui rulou, dar fără a exista pericolele asociate ruloului cum ar fi să cazi de pe el.

rulou trainer ciclism Minoura FG-540 04

Trăsăturile asemănătoare trainerului nu se limitează doar la fixarea furcii ci şi la faptul că ruloul spate poate fi reglat să ofere o anumită rezistenţă, la fel ca la un trainer. Când nu îl foloseşti tot ansamblul se pliază fiind uşor de transportat sau stocat. Preţul este de 238,99$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen + thirteen =