Acum citesti
Lupine introduce Rotlicht, stopul cu accelerometru

Cunoscuţi pentru produsele lor de calitate compania germană Lupine tocmai a lansat un stop de bicicletă foarte interesant. Noul Rotlicht (în traducere Lumină Roşie) oferă vizibilitate excelentă din spate la care adaugă opţiunea de lumină mai puternică la frânare, la fel ca la maşini.

lupine Rotlicht 2015 6

Lupine Rotlicht are o putere de 160 lumeni alimentaţi de la un acumulator intern încărcabil prin USB. Declanşarea luminii mai puternice în momentul în care frânezi se face prin intermediul unui accelerometru care detectează schimbările de viteză. Alte mişcări ale bicicletei sau vibraţiile din drum nu activează senzorul.

Stopul are un singur buton care trece prin diferitele moduri de funcţionare. Funcţia de frânare este automată indiferent de mod. O altă funcţie a acestui stop spate este senzorul de lumină care „vede” câtă lumină este afară reglând astfel puterea stopului. Instalarea se face uşor, pe tija de şa, cu ajutorul unei benzi elastice. Cu o încărcare de 4 ore stopul va funcţiona în jur de 10 ore sau 2 ore la putere maximă şi 80 ore în modul intermitent. Lupine Rotlicht va fi disponibil pe piaţă la finele lui septembrie şi va costa 85 Euro.

lupine Rotlicht 2015 5

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − eight =