Acum citesti
Lazer lansează noile căşti Blade şi Magma

Este uşor să fim duşi de val atunci când vorbim de produse noi de top. Acestea oferă toate specificaţiile şi folosesc cele mai noi materiale şi tehnologii din domeniu. În plus sunt în general cele mai uşoare şi mai performante. Din păcate aceste produse vin de obicei la pachet cu un preţ mare lucru care le face inaccesibile majorităţii cicliştilor.

lazer blade si magma 2015

Din acest motiv produse precum noile căşti Blade, pentru şosea, şi Magma, pentru mtb, de la Lazer sunt atât de importante. Sunt pline de specificaţii folositoare pe care le găseşti în general doar la produse mult mai scumpe.

Lazer Magma pentru mtb cântăreşte 250 grame cu tot cu cozoroc, are preţul recomandat de 83 Euro şi este disponibilă în 3 variante de culori: negru, galben şi portocaliu/negru. Deşi destinaţiile lor sunt diferite Blade şi Magma folosesc aceeaşi carcasă singura diferenţă fiind că Magma dispune şi de cozoroc.

lazer magma 2015

Carcasa oferă 22 de fante pentru ventilaţie, construcţie in-mold, iar dimensiunile sunt mic, mediu şi mare. Sistemul Rollsys de fixare pe cap trage de toate părţile în acelaşi timp oferind o potrivire perfectă. În plus partea din spate, de la ceafă, poate fi ajustată şi pe înălţime.

Lazer Blade pentru şosea cântăreşte 240 grame (mediu), iar preţul recomandat este tot de 83 Euro. Însă Blade dispune de 5 opţiuni de culoare: alb/argintiu, alb/roşu, negru mat, negru mat/galben şi negru mat/portocaliu.

lazer blade 2015

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight − one =