Acum citesti
GoPro lansează cel mai mic transmiţător HD wireless

Chiar dacă preferi o altă marcă trebuie să recunoşti inovaţia celor de la GoPro când vine vorba de camere video de acţiune POV. Chiar dacă mai exista şi alte mărci cu o calitate la fel de bună a imaginii insistenţa constantă a celor de la GoPro i-a făcut să devină preferaţii pentru mulţi. Şi pentru ca nu se dezmint astăzi americanii au lansat cel mai mic transmiţător wireless HEROCast HD. Noul dispozitiv transmite imagini în direct permiţând în special presei să transmită imagini fantastice de la faţa locului.

GoPro HEROCast 03Transmiţătorul HEROCast se integrează cu camerele şi suporţii GoPro acesta fiind fabricat să fie la fel de rezistent. Transmiţătorul este compatibil cu Hero 3+ Black şi Hero 4 şi este disponibil la vânzare în două variante. Prima presupune conectarea transmiţătorului printr-un cablu HDMI – situaţie în care cele două dispozitive se instalează separat cu doi suporţi separaţi. A doua variantă este HEROCast BacPac kit care presupune conectarea transmiţătorului direct pe spatele GoPro-ului. Acest setup este mai voluminos însă oferă două avantaje. Se instalează ambele pe acelaşi suport şi cel mai important este că ansamblul oferă rezistenţă IP67 la apă.

GoPro HEROCast BacPacTransmiţătorul GoPro este capabil să ofere imagini HD 1080p/30fps şi 720p/60fps folosind standardul H.264. Americanii ne asigură că transmiţătorul lor este cel mai eficient, din punct de vedere al consumului bateriei, din industria profesională. Astfel bateria ţine în jur de 40 minute însă poate fi alimentată şi din exterior. La varianta BacPac carcasa de protecţie trebuie să fie deschisă dacă vrei să-l alimentezi din exterior. Aşadar va trebui să sacrifici rezistenţa la apă în schimbul unei durate mai lungi de viaţă.

GoPro HEROCast 01Fiind destinate industriei profesionale aceste transmiţătoare nu sunt ieftine însă în comparaţie cu ce mai există pe piaţă sunt la mai puţin de jumătate din preţ. Oricare din cele două variante HEROCast costă 7.500$ şi nu includ camera video.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine − 3 =