Acum citesti
Evolveo – totul antişoc pentru ciclişti

Căutând pe net un telefon smart mai special, care să facă faţă rigorilor unei persoane active am găsit întâmplător Evolveo, o marcaă europeană, din Cehia. Telefonul cu pricina arată ca desprins din filmul Terminator, solid şi bine făcut. Imediat ne-am dat seama că produsul este exact ce caută un biciclist care merge la munte des şi care nu doreşte să poarte prea mult de grijă electronicelor pe care le are asupra sa.

I-am contactat pe reprezentanţii Evolveo în România şi le-am propus o serie de teste pentru a vedea dacă poza produsului confirma fac faţă rigorilor realităţii. Vom publica în curând testele care se desfăşoară la ora asta cu produsele Evolveo.

Compania este una relativ tânără dacă ne gândim că a fost înfiinţată abia în 1992. Dar la ritmul în care se întâmplă azi lucrurile, când firmele scot pe piaţă noutăţi an de an, lună de lună, 23 de ani nu mai par atât de puţini. Evolveo este o marcă globală de produse electronice de uz de exterior şi interior, de telefoane rezistente şi camere video sportive fiind prezentă în 12 ţări.

evolveo in lume

Aşa cum spuneam la început primele care ne-au captat atenţia au fost telefoanele smart rezistente la şocuri şi apă (a se citi apă nu ploaie). Evolveo Strongphone D2 sau D2 Mini, Strongphone Q4 sau Q4S sunt opţiunile pe partea „smart”. Telefoanele arată într-adevăr promiţător, dar care este problema de care ne lovim la aceste telefoane indiferent cât de mare au procesorul şi indiferent cât de frumoase sunt pozele pe care le fac? Bateria care ne scoate peri albi pentru că abia dacă ţine două zile. Nu şi în cazul variantei Q4S care mulţumită acumulatorului de 4.500 mAh are autonomie de peste 6 zile!!

evolveo strongphone

Cine îşi mai aduce aminte de telefoanele „normale” care le-au precedat pe cele smart de azi? Da, acelea cu ecran mic şi taste, normale. Ei bine Evolveo încă produce aşa ceva însă într-o variantă „pe steroizi”. Este vorba de telefoanele Strongphone X1, Accu şi WiFi. Steroizii însă nu se refera doar la carcasa rezistentă la orice îţi trece prin cap, de la şocuri şi praf la apă şi frig, ci şi la performanţe şi opţiuni

evolveo strongphone x

Nici actioncam-urile nu sunt străine companiei ceheşti. Evolveo oferă 3 modele – Sportcam W7, W8 şi X3, toate rezistente la apă, praf şi şocuri şi toate pline de specificaţii pe care orice ciclist avid şi le doreşte. Vom publica în curând şi testul pe care l-am făcut cu una din aceste camere video.

evolveo sportcam w si x

Însă Evolveo nu înseamnă doar acţiune, adrenalină şi outdoor. Compania dispune şi de produse ce pot fi folosite în casă de la alarme şi routere la memorii pentru calculator şi centre media pentru filmele tale de sâmbătă seara.

produse evolveo

În următoarele luni vom folosi, aşa cum ştim noi mai bine, în natură, o parte din produsele Evolveo. Vom reveni cu detalii în recenziile viitoare.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 1 =