Acum citesti
Evolveo prezintă StrongPhone X1 – cel mai mic din gamă

Producătorul ceh de electronice outdoor Evolveo a lansat recent noul telefon rezistent StrongPhone X1 destinat aventurierilor. Este cel mai mic şi cel mai ieftin din gamă însă performanţele sale nu sunt cu mult mai slabe în comparaţie cu modelul de top. În fapt tot ce îi lipseşte faţă de fratele său mai mare Strongphone WiFi este ecranul, la X1 fiind mai mic şi camera foto frontală cea de pe spate fiind prezentă. În rest telefonul dispune de acelaşi acumulator de 1.700 mAh lucru care îi oferă în jur de 13 ore de convorbiri şi aproape 12 zile de stand by!

EVOLVEO StrongPhone X1 02Pentru biciclişti Evolveo StrongPhone X1 este cât se poate de potrivit întrucât la greutatea de doar 166 g cu tot cu baterie acesta este foarte uşor şi compact. Faptul că dispune de o carcasă antişoc, antivibraţii, antiîngheţ şi rezistentă la apă te asigură că acesta va rezista indiferent pe unde te poartă în natură traseele de bicicletă.

EVOLVEO StrongPhone X1 01StrongPhone X1 este „pe stilul vechi”, un telefon clasic fără opţiuni smart însă avantajul lui este că poate fi folosit cu două cartele gsm în acelaşi timp având astfel de două ori mai multe şanse să prinzi o reţea dacă te afli cu bicicleta într-o zonă izolată. Fiind un produs gândit pentru outdoor şi supravieţuire producătorul a optimizat specificaţiile acestui telefon în aşa fel încât acumulatorul să dureze cât mai mult şi să reziste la eventualele probleme întâlnite în natură: căzut de pe bicicletă, scăpat în râu sau expus la temperaturi sub zero grade iarna.

Pret: 319 lei
Importator: GSM World

EVOLVEO StrongPhone X1 03

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 + seventeen =