Acum citesti
Evolveo prezintă noul STRONGPHONE Q4 4500

Recent firma cehească Evolveo a lansat telefonul solid StrongPhone Q4 4500. Fiind un produs rezistent la şocuri şi condiţiile vitrege ale naturii îl considerăm cât se poate de util pentru cicliştii care nu doresc să poarte grija electronicelor pe care le au asupra lor.

Acest telefon poate veni în completarea gadget-urilor pe care le foloseşti pe bicicletă şi care erau deja rezistente la vreme sau şocuri, cum ar fi gps-ul sau ciclocomputerul. Acum şi telefonul poate fi la fel de independent faţă de punga de plastic sau metoda pe care o foloseai pentru a-l proteja de ploaie sau transpiraţie.

Evolveo StrongPhone Q4 4500Evolveo StrongPhone Q4 4500 este un telefon de tip smart care include toate funcţiile pe care le găseşti într-un smartphone obişnuit, dar care dispune şi de o carcasă ce-l face imun la eventualele căzături de pe bicicletă sau dacă îl scapi din mână. În plus acesta rezistă şi la ploaie, scufundări accidentale în apă, temperaturi scăzute, presiune redusă, radiaţii solare şi cam tot ce-ţi mai trece prin minte.

Procesorul este rapid, Quad Core 1.2 GHz, memoria RAM este de 1GB, iar cea internă de 4 GB ce poate fi extinsă printr-un card suplimentar cu o capacitate de până la 64GB. Pentru biciclişti este bine de ştiut că suprafaţa sa este aderentă devenind astfel comod de ţinut în mână chiar dacă porţi mănuşi de ciclism. Pe spate carcasa dispune şi de un loc special unde poţi instala o cureluşă în cazul în care doreşti să transporţi telefonul undeva pe rucsac. Nu în ultimul rând bateria de 4.500 mAh este cu mult mai mare decât ce găseşti azi la telefoanele smart obişnuite. Această capacitate mare permite telefonului o autonomie chiar şi de 6 zile!

Evolveo StrongPhone Q4 4500 este în perioadă de testare la Freerider. Vom reveni cu o descriere detaliată a produsului la finalul testului.

via mobilityshop.ro

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 + 12 =