Acum citesti
Evoc lansează geanta pentru transportul bicicletelor Fat sau Plus

Evoc lansează noua geantă BIKE TRAVEL BAG XL ca răspuns la numărul crescând al bicicletelor din ce în ce mai mari și cu roți mai late.

Noua geantă XL este gândită să găzduiască biciclete mari, orice de la fat la plus sau downhill, biciclete cu ampatament maxim de 125 cm. Pentru fat lățimea maximă acceptată pentru roți este de 4.8 inch, iar pentru 26 și 29 este de 3.5 inch. În plus, pe lângă bicicletă, geanta oferă loc pentru multe alte obiecte și echipament.

Geanta dispune de sistemul Variable Frame Fixation Equipment (VAFFE) pentru compatibilitate deplină la fixarea diferitelor tipuri de cadre, la care se adaugă spumă rigidă pentru protecția suplimentară a componentelor bicicletei. Zonele sensibile ale bicicletei, precum schimbătoarele și discurile de frână, sunt protejate mulțumită întăriturilor speciale.

Lățimea mare a genții și roțile laterale, previn răsturnarea ei. Pentru stabilitate și mai bună geanta este prevazută cu tije suplimentare și ușoare din aluminiu. La interior bicicleta este fixată în așa fel încât centrul de greutate al genții să ajungă într-o poziție cât mai joasă, asta permițându-ți să împingi sau să tragi geanta cu efort minim. Noua geantă Evoc este prevazută și cu multe mânere, pentru a-ți permite să o ridici și să o urci fără probleme.

Când nu este folosită, geanta se pliază la dimensiunea de 143 x 42 x 28 cm. Greutatea genții este încă un avantaj. La doar 9,6 kg nu vei fi taxat mult dacă vei călătorii cu avionul.

Specificații:

  • Capacitate: 320 L
  • Mărime: 143 x 42 x 84 cm
  • Greutate: 9,6 kg
  • Culoare: verde măsliniu
  • Preț: 475 €

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − 11 =