Acum citesti
Elevety Domio – dispozitivul care transformă casca în căști

Știm că nu este o idee prea bună să mergi cu căști pe urechi atunci când folosești bicicleta. Ce-ar fi însă dacă ai putea asculta muzică și să ai în același timp urechile libere pentru a fi atent la ce se întâmplă în jurul tău? Din fericire există firme care au de gând să regândească modul cum asculți muzică atunci când ai și o cască pe cap, fie că-i de bicicletă, ski sau snowboard.

Elevety urmează să lanseze Domio, un dispozitiv care transformă întreaga cască într-un difuzor. Acesta se instalează pe cască și vibrează în ritmul melodiei. La rândul ei casca amplifică sunetul și-l face audibil pentru cel care o poartă. Din exterior se aude ceva însă nimic deranjant. Sistemul chiar funcționează însă calitatea sunetului nu este chiar fabuloasă, încă.

muzica Elevety Domio 01

Domio se conectează prin Bluetooth la telefonul tău și funcționează cu un singur buton. Există, de asemenea, și un potențiometru pentru volum. Domio se atașează cu adeziv 3M de aproape orice cască cu condiția să existe o suprafață plată suficient de mare.

muzica Elevety Domio 02

Domio se încarcă prin micro USB, iar o încărcare oferă în jur de 8 ore de muzică. Greutatea sa este de 200 grame. Prețul anunțat este de 99$ însă compania lucrează deja la următorul model Domio Plus, care va avea un preț estimat de 149$. Versiunea Plus va fi mai mică și mai ușoară (pucul alb din poza de mai jos).

muzica Elevety Domio 03

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen − seven =