Acum citesti
Clopoțelul Crane E-Ne SBR, pentru ghidon de gravel, de care nu știai că ai nevoie

Una din regulile Codului Rutier este că pe bicicletă suntem obligați să avem instalat un claxon, că-i clopoțel sau altceva. Asta nu ar fi o problemă însă de multe ori se întâlmplă ca acest „claxon” să nu aibă loc pe ghidon sau, din varii motive, să nu poată fi instalat în modul convențional. Unde mai pui că sunt mulți dintre noi care nici nu concep să instaleze un astfel de clopoțel pe cursierele lor din carbon de mii de euro, motivul principal fiind fie că “strică aerodinamica” sau “nu arată bine”.

Din fericire există acum clopoțelul Crane E-Ne SBR de la Somafab Shop, special proiectat pentru ghidoanele “drop”, fie că sunt de cursieră sau gravel. Acesta nu este doar mic, dar și discret și cu design estetic.

Noul clopoțel Crane E-Ne SBR se instalează convenabil pe partea “drop” a ghidonului, lângă shiftere, venind perfect în dreptul degetului mare, pentru a suna din el la nevoie. Cel mai ușor îl poți acționa când ești cu mâinile pe manșoane, în același timp aproape și de frâne.

Noul Crane E-Ne SBR este disponibil în 5 culori, printre care alamă, cupru, argintiu și negru. Prețul este de 39,95 $, un preț mic dacă ne gândim că acesta îți poate salva viața, dar și portofelul de la o amendă. Clopoțelul se livrează din SUA și aparent nu există taxe adiționale.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 − 8 =