Acum citesti
Căciulița 2ndSkull te protejează și mai bine de impact

În sportul nostru orice protecție suplimentară, dar care nu e incomodă, este binevenită întrucât nu poți să știi niciodată ce se ascunde după colț când tu vii cu viteză mare pe bicicletă. Casca de protecție este bună și mai bună este casca echipată cu sistemul suplimentar MIPS de protecție. Însă dacă nu ai o cască cu MIPS poți încerca o astfel de căciuliță 2ndSkull care promite să atenueze lovitura impactului cu până la 35%.

caciulita protectie 2ndSkull 04

„Magia” are loc mulțumită materialului special din care este fabricată căciulița care, în sine este subțire fiind ideal de purtat de sub cască. Este vorba de XRD®, un material interesant ce este moale în stare de repaos, dar care se întărește instantaneu atunci când este lovit.

caciulita protectie 2ndSkull 05

Materialul este subțire și introdus între straturile căciuliței asemenea unei membrane Goretex, însă fără a dispune de proprietățile acesteia. Totuși căciulița păstrează în continuare caracteristicile permeabile pentru a nu-ți transpira prea tare capul.

caciulita protectie 2ndSkull 03

Căciulițele și bentițele 2ndSkull sunt tratate cu Microban®, o protecție antimicrobiană care elimină sau întârzie mirosurile neplăcute. Materialul principal din care este construită este spandex-ul ce oferă elasticitatea corectă pentru o potrivire perfectă pe cap.

Fiind un produs american, 2ndSkull este promovat a fi folositor în special la baseball sau fotbal american, însă la specificații este menționat că poate fi folosită cu succes și la ciclism, skateboard, ski sau snowboard. Foarte potrivită este de folosit și iarna când ai nevoie de protecție suplimentară sub cască împotriva frigului.

Căciulița 2ndSkull există în 3 dimensiuni – pentru copii, tineri/adulți și XL, în timp ce bentița 2ndSkull este disponibilă într-o singură măsură. Prețul este de 59,99$ plus livrare.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 1 =