Acum citesti
BKool îmbunătăţeşte aplicaţia gratuită pentru trainerele sale şi cele compatibile

BKool produce trainere la preţuri competitive ce dispun de programe software interactive însă compania oferă şi o aplicaţie gratuită ce poate fi descărcată. Ultima variantă permite utilizatorului să o folosească cu orice trainer (dispunând de funcţii limitate). Trainerul compact Bkool Pro are un preţ de 649,99$ programul software Bkool Indoor fiind disponibil pentru download gratuit. Pentru un abonament de 15$ / lună primeşti şi bonusuri precum clipuri video, grafica 3D, multiplayer şi altele.

trainer bkool

Iată câteva specificaţii adăugate noii aplicaţii

Modul „guest” – Pentru cei care doresc doar să testeze simulatorul fără să-şi facă cont. Oricine poate pedala pe cele 5 rute preîncărcate care includ şi un traseu video. Aplicaţia funcţionează şi cu trainerele Wahoo şi Elite însă fără feedback-ul pentru suprafaţa de rulare.

Scris pe şosea – în modul 3D spectatorii pot scrie mesaje pe drum (limitate la 2 linii a câte 7 litere). O opţiune amuzantă când concurezi online la distanţă cu alţi prieteni.

Vânt real – poţi alege dacă să ţi se simuleze sau nu vântul. Viteza vântului şi direcţia din care bate sunt cele reale înregistrate atunci când sesiunea video a fost efectuată.

Tipul concurentului afişat în clasament – calculator, ghost sau uman.

Notiţe ale antrenamentului – la final de sesiune de antrenament utilizatorii pot adăuga notiţe despre antrenamentul făcut. Acestea sunt salvate la istoric.

Dispozitive non-controlabile – te poţi antrena folosind oricare din dispozitivele powermeter, senzor de viteză, cadenţă sau puls sau cu niciunul. Evident dacă nu ai nici un senzor pe tine nici rezistenţa trainerului nu poate fi controlată.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 + 10 =