Acum citesti
Bidoane de apă termince izolate pentru iarnă de la 50 Strong

Sezonul rece nu-i oprește pe mulți dintre noi de la plimbările pe bicicletă sau antrenamente. Dacă nu este zăpadă afară, situație în care majoritatea rămânem la interior pe trainer sau mergem la sală, ieșim în aer liber pentru a pregăti organismul în vederea următorului sezon velo.

Însă chiar și pe vreme rece este nevoie de hidratare, care se face totuși mai greu dacă temperaturile sunt joase. Fie că nu dorești să bei un lichid rece, fie vrei pur și simplu să nu-ți înghețe apa în bidon, ești nevoit să folosești un bidon termoizolat dacă antrenamentul tău se desfășoară afară.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Americanii de la 50 Strong au lansat o serie întreagă de bidoane de apă termoizolate. Capacitatea acestora este de 710 ml și au dimensiune compatibilă cu suportul de bidon de pe bicicletă. Muștiucul este de tip moale și se deschide trăgând ușor cu dinții de el. De asemenea bidoanele sunt fabricate din plastic fără BPA ceea ce înseamnă că pot păstra băutura fierbinte fără sa elimine substanțe toxice.

bidoane termoizolate apa bicicleta 50 Strong

Prețul unui bidon este de 11,99 $ la care se adaugă taxa de livrare pentru România în valoare de 20 $. Partea bună este că poți folosi acest bidon și vara când e cald și vrei să bei ceva rece, sau în orice caz nu fierbinte, când ești pe bicicletă.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 + 18 =