Acum citesti
Abus 770A SmartX Lock se deschide automat, are alarmă și memorie GPS

Abus a anunțat noul antifurt 770A SmartX Lock, un model inteligent electronic ce se integrează cu o aplicație de smartphone. Acesta funcționează wireless și se deschide în funcție de prezența proprietarului, reducând astfel timpul petrecut pentru desfacerea bicicletei din suport.

Abus face multe produse pentru securitatea bicicletei, dar acesta ar putea să fie cel mai inovator de până acum. La fel ca mașinile moderne, antifurtul se deschide automat la apropierea de el, așa că trebuie doar îndepărtat și bicicleta e gata de drum. Pentru a-l bloca din nou, acesta trebuie doar închis și alarma trebuie activată.

770A SmartX poate fi folosit de mai multe persoane, cu permisiunile configurate în aplicație pentru acces temporar sau permanent. Încărcarea se face printr-un port USB-C.

770A include un sistem 3D de detectare a poziției, ce simte mișcarea și declanșează o alarmă sonoră de peste 100 dB. Mișcările mai mici declanșează doar niște sunete de avertizare scurte și de intensitate mai mică.

Corpul antifurtului este din oțel întărit și include un ax rigid cu profil pătrat, de 13 mm.

Un senzor GPS inclus înregistrează poziția unde a fost folosit ultima dată.

Antifurtul Abus 770A SmartX Lock este disponibil în două variante: una de 23 cm la prețul de 230$ și una de 28 cm la prețul de 250$. Un sistem de prindere pe cadru crește prețul cu 30$ pentru fiecare model.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine + 6 =