Acum citesti
A fost I’Velo Bike Day 2011

I’Velo Bike Day 2011 a fost un succes. Peste 200 de persoane au luat parte în competiția dedicată bicicliștilor amatori dar puțini au fost cei care au reușit să depășească toate probele cu succes. De asemenea, premiile au fost pe măsură. Câștigătorul a plecat acasă cu o bicicletă de oraș Velorbis, pe când ocupanții locurilor doi și trei au câștigat câte un mountainbike Stevens.


Bineînțeles, au existat și premii de consolare. Și n-au fost puține! 10 biciclete de oraș DHS au fost oferite ca premiu de consolare, celor care au reușit să se apropie de podium dar n-au avut ocazia să pășească pe acesta.


Organizarea a fost fără cusur, traseele fiind foarte bine marcate. Cu această ocazie, dorim să felicităm organizatorii pentru efortul depus (au existat peste 90 de persoane care s-au asigurat de buna organizare a evenimentului) și sperăm ca ediția anului viitor să aducă mai multe probe pentru bicicliștii urbani amatori.


În final, aș dori să menționez și prezența primarului general al Bucureștiului, Sorin Oprescu, care a ținut să menționeze că nu a uitat de bicicliștii bucureșteni și a promis că va finaliza în cursul acestui an pista de biciclete ce va lega Bucureștiul de Grădina Zoologică de la Băneasa.



Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen + sixteen =