Acum citesti
45NRTH Wölvhammer primesc o ediție specială

Ultimul proiect al producătorilor celebrilor pantofi de ciclism de iarnă grea 45NRTH a primit ajutor de la vecinii de pe stradă, producătorii de pantofi Red Wing Shoes. De fapt ei au mai colaborat înainte și au mai beneficiat de know how-ul acestora. De data asta produsul este o ediție limitată a modelului Wölvhammer, cu aspect retro, care sper să vă încânte privirea la fel cum o face un cadru old-school din oțel.

Modelul folosește ca bază ultima versiune de Wölvhammer, adăugând la acesta pielea Red Wing vopsită și prelucrată local. Pentru a completa aspectul e folosită o talpă din cauciuc alb!

Talpa conține șasă pătrate Hypergrip pentru aderență pe suprafețe ude și pe gheață, având prindere SPD cu 2 șuruburi. Este de la sine înțeles că prinderea plăcuțelor e etanșă și nu permite pătrunderea apei în pantofi.

În interior pantofii au o membrană respirantă, impermeabilă între piele și stratul izolator de 200 g din Primaloft, cu un branț Aerogel cu suprafață caroiată pentru a păstra piciorul cald și plăcut.

Noul model Wölvhammer are două modificări la sistemul de închidere cu șireturi. Găurile pentru acestea nu mai sunt din plastic ci din chingă, în plus există o mică prindere velcro pentru capătul șireturilor. Există și un inel de prindere pentru parazăpezi în zăpadă foarte mare.

Pantofii ediție specială înlocuiesc câteva bucăți din Cordura cu piele, fiind ceva mai grei decât cei standard, cu 894 g pentru mărimea 42 față de 865 g la modelul standard anterior. Pantofii din piele sunt și ceva mai rigizi, dar producătorii spun că se vor mai lăsa în timp, probabil chiar mai bine decât modelul inițial cu bucăți din Cordura.

Pantofii sunt proiectați pentru folosire la temperaturi între -18 și -3 grade C fiind disponibili în mărimi între 36 și 50. Sunt disponibili deja la prețul de 345 USD pentru ediția specială și 325 USD pentru cea standard!

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului!

Informații și imagini de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × three =