Acum citesti
29er din oțel și titan, mulțumită lui Steve Domahidy

Co-fondatorul mărcii Niner și totodată cel care a pus umărul serios la dezvoltarea cursierei Vis Vires, Steve Domahidy, și-a luat soarta în propriile mâini și și-a lansat propria marcă de biciclete, care îi poartă numele. Încă din start, noile biciclete se vor remarca prin faptul că nu sunt chiar ceva ce poți găsi la tot pasul, cele două modele de 29er fiind fabricate din oțel, respectiv titan.

bike

Diferența dintre materiale va constituit și grosul deosebirilor, căci geometria lor va fi identică, cu un unghi al head tube-ului de 71-72 de grade, menit să ofere o experiență destul de intensă. De asemenea, ambele modele pot fi convertite în singlespeed-uri cu efort minim, mulțumită unor adaptoare speciale, însă ambele versiuni vor fi compatibile doar cu axuri de 12×142mm.

bike (2)

Steve Domahidy a ales să nu exagereze cu prețurile, cu atât mai mult cu cât marca sa se află la început, drept care cadrele de oțel, împreună cu toate accesoriile aferente unui frameset, vor varia între 899 și 1.500$, ultima versiune incluzând și personalizarea la comandă. În cazul titanului, lucrurile se complică puțin, seturile de cadru costându-te între 1.799 și 2.400$, cu aceeași personalizare la comandă disponibilă, pe când bicicletele complete pornesc de la 4.999$.

Diverse opțiuni de echipare sunt puse la bătaie, însă gama este încununată de „vedeta” de 10.000$, fabricată din țevi Reynolds 853, echipată cu SRAM XX1 și… o geantă de bicicletă SciCon. În prețul bicicletei ai inclusă și o excursie în Kenya sau Ecuador, dacă dorești desigur, unde poți descoperi cărările unice ale acelor locuri, cu condiția să dai o mână de ajutor fundației umanitare condusă de nevasta lui Steve. Ei fac cinste cu cazarea, masa și toate cele necesare!

Sursa: Kickstarter

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 − 13 =