Acum citesti
13.572 de metri diferență de nivel și 125 de km într-o singură zi

Thomas Frischknecht, atlet care și-a adjudecat deja titlul de legendă în Cross Country, alături de bunul său prieten Thomas Giger, și-au propus să stabilească un nou record. Parcurgerea unui traseu pe secțiuni de coborâre care să depășească 10.000 de metri diferență de nivel, într-o singură zi. Și au reușit astfel să coboare pe 14 trasee diferite, în mai bine de 13 ore. Aventura s-a consumat zilele trecute în Elveția.

Cei doi au pornit din Jakobshorn și au urcat fie cu telecabina, fie cu elicopterul până pe Weissfluhgipfel. Chiar și cu ajutor, tot au avut o diferență de nivel de 830 de metri de urcat pe bicicletă, cu propriile lor forțe. Cei doi au pedalat pe biciclete de enduro, dotate cu suspensii de 170 de mm și au avut ca scop promovarea zonei elvețiene, care oferă diverse pachete de distracție doritorilor. Iar scopul a fost atins, dat fiind faptul că presa elvețiană, cea austriacă și cea germană au publicat isprava celor doi.

Cei doi au declarat că cei 14.000 de metri diferență de nivel de coborâre nu sunt o joacă, ajungând la Kublis, destinația finală, foarte obosiți.

via bahnentour.ch

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 + 9 =