Acum citesti
Restart 2012

Restart 2012

După nici un an de la lansarea noului layout FreeRider.ro, am considerat că este momentul să schimbăm dinnou interfața. Toate comentariile și criticile aduse de voi, au dus la crearea unui layout mai simplu, mai ușor de navigat și care în sfârșit, se încarcă mai repede.

Am adus mici schimbări și în structura articolelor și am îmbunătățit calitatea motorului de căutare din site. Mai mult, forumul este acum perfect integrat cu site-ul și cu concursul foto, deci vei putea utiliza același cont pentru fiecare operațiune pe care o ai de îndeplinit. Ultimele anunțuri preluate de pe anunturi-biciclete.ro sunt acum mai spațiate și mai vizibile. De asemenea, la secțiunea de teste vei putea vedea din 2012 și importatorii produselor oferite la test, nu doar magazinele care le comercializează.

Cei care accesează site-ul de pe mobil, vor regăsi acum o nouă versiune, care se încarcă aproape instant și care îți oferă toate informațiile de care ai nevoie.

Sperăm ca de data aceasta să-ți fi îndeplinit toate dorințele în ceea ce privește funcționalitatea acestui site. Dacă totuși mai ai sugestii sau critici, le așteptăm cu mare plăcere în rubrica de comentarii, de mai jos.

Îți mulțumim că ești cititorul nostru și vrem să te asigurăm că vom continua să livrăm informații la zi din lumea bicicletelor! Rămâi pe aproape, deoarece în 2012 îți pregătim multe surprize!

Dragoș Mitroi
Editor-in-chief FreeRider.ro

 

Vezi Comentarii (13)
  • Felicitari! Arata bine! O singura eroare am descoperit: daca urc o poza la concursul foto nu-mi da mesaj de confirmare. Dar cu toate acestea o urca.

  • Era sa uit, singura problema pe care am intampinat-o pe site este fereastra aia mica cu linkurile pentru distribuirea paginii pe twitter, fb si google, fiindca este suprapusa peste textul de pe pagina. Nu stiu daca numai la mine se intampla asta.

  • nu ştiu cum e cu mobilu sau cu încărcarea pozelor însă, am găsit pe cineva aici, cu care se poate comunica civilizat, ca de la biciclist la biciclist şi nu stilul impus şi dictatorial, cum fac alţii care, se dau mari ciclişti.
    FreeRider, a aplicat metoda paşilor mărunţi şi precauţi şi a ştiut să aplece urechea şi la critici dar şi la sugestii iar rezultatele n-au întîrziat.

    freerider, nu uita ! ne place schimbarea ta
    ţine-o tot aşa, ca să nu ne plictisim.

  • Se poate sa faceti un articol despre montarea si demontare unui ax de roata spate de mountain bike. va multumesc frumos si anticipat!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 + 3 =