Acum citesti
FreeRider.ro a împlinit 3 ani!

Nu am avut ocazia până acum să scriu un editorial cu ocazia împlinirii a 3 ani de FreeRider.ro, dar mă bucur nespus că o am acum. O evaluare a activității din ultima perioadă nu își are rostul. Tu ești cel mai bun critic al nostru și sunt sigur că o poți face fără reproș și de data aceasta, pe 2 aprilie, chiar de ziua noastră.

Ce pot să-ți spun însă este că ne bucurăm  nespus că am reușit să aducem împreună cu tine acest proiect la nivelul la care se situează astăzi. FreeRider.ro a devenit mai mult decât un stil de viață pentru noi, dat fiind faptul că o zi întreagă nu este tot timpul suficientă pentru a te ține la curent cu ultimele știri din domeniu. Da, ne place să redactăm articole, ne place să testăm biciclete pe șosea și la munte, ne place să îți oferim sfaturi despre achiziționarea sau întreținerea bicicletei alături de multe altele cu care probabil, ai luat deja contact.. Și crede-mă, o facem cu multă pasiune! Sper de asemenea că efortul nostru de a îmbunătăți constant revista, este vizibil și perceptibil.

În final, aș dori să mă asigur că te bucuri, asemenea nouă, la fel de mult de acest eveniment deoarece așa cum am spus-o în repetate rânduri, există câte un FreeRider în fiecare dintre noi. Iar tu ești mereu în centrul atenției noastre, fiind parte a acestei mari familii.

Mă înclin cu respect și îți mulțumesc că ești alături de noi,

Dragoș Mitroi
editor-in-chief FreeRider.ro

Publicăm mai jos cuvintele pe care ni le-au adresat diverse persoane angrenate în această industrie și cărora vrem să mulțumim pentru urări și pentru efortul de a le scrie 🙂

———————————————————

Federatia Romana de Ciclism are placerea de a va ura ‘La multi ani!”, la implinirea varstei de trei ani. De asemenea, speram a va transmite aceleasi ganduri bune la centenar.
www.frciclism.ro

———————————————————

Perfectbike va ureaza ani multi in promovarea ciclismului in Romania, locul 1 la vizionari si cat mai multe articole interesante!
perfectbike.ro

———————————————————

Defileul Jiului xc Maraton va doreste in primul rand La multi ani! Vrem sa fiti alaturi de noi de fiecare data chiar daca asta inseamna sa „rupeti lanturile, sa-ndoiti jantele, sa ardeti franele”. Succes!
maraton.defileuljiului.ro

———————————————————

La multi ani, Freerider. Ne stim de relativ putin timp, dar avem incredere in voi si-n treaba buna pe care-o faceti. Pe cand felia de tort?
www.nutricult.ro

———————————————————

When we have started, i just have heard from dealers, customers we may should contact Dragos at Freerider, clever guy, he is potential bike media for future. First we met in Bucharest. I had total confidence in him and in FreeRider. Iwas amazed how good ideas he had for cooperation and that he was always correct.

When we started, just a small amount of clicks and visits… month by month came more and more. Now, no question, leader online bike media in Romania. FreeRider has a very good TEAM, real bike and web experts.

We like cooperation with them.

BikeFun Romania www.bikefun.ro

———————————————————

Clubul Sportiv GRATZU doreste echipei FREERIDER multa putere de munca, articole din ce in ce mai interesant si captivante !
Fie ca activitatea de pana acum sa constitiue in continuare un punct de referinta in domeniul sportului Romanesc si sa fie un etalon pentru altii in activitatea lor.
Succes si LA MULTI ANI !
www.gratzu.ro
———————————————————

Am fost foarte încântaţi atunci când vechii noştri prieteni, parteneri de ture şi salturi pe două roţi, au deschis o mică afacere „media online”, deoarece din acel moment puteam să şi colaborăm profesional, nu doar amical. Acum se împlinesc 3 ani de când le citim analizele şi recomandările, de când le facem şi noi propriile noastre recomandări sau de când le admirăm creşterea spectaculoasă în cifre 🙂
Da, suntem uimiţi de evoluţia revistei şi conceptului FreeRider!
Să stai să analizezi o bicicletă în cel mai mic detaliu tehnic cere răbdare şi consecvenţă. Investiţia făcută de FreeRider în scule profi, cu care ne garantează acurateţea măsurătorilor şi evaluărilor, este binevenită şi o salutăm cu şapca în aer!
Toată echipa FreeRider ne este simpatică: ne distrăm şi lucrăm bine cu toţi, aşa că le urăm mulţi ani împreună!!… Cu noi :))

La mulţi ani şi spor în toate!
Velotecarii – www.veloteca.ro

———————————————————

LA MULTI ANI FREERIDER !!!

Precum un copil de 3 ani – desi mai are probleme, si nu toate ii ies bine – il iubim, il admiram, il ajutam sa creasca mare.

A mai cazut, a mai facut boacane, nu intelege inca toate cele, le mai infloreste – dar, creste. Asa sunt copii.

E in crestere rapida, vrea sa invete multe, sa fie omniprezent, e pozitiv, cere ajutor cand e cazul, recunoaste cand a sfeclit-o, are idei noi si bune si pt acestea, dar si pentru ca e frumusel – are admiratia noastra si castiga tot mai multi fani.

E un FreeRider inca micut, dar, daca se va tine de drumul bun pe care a inceput – Romania toata are sa il aplaude si admire la maturitate !

Spor la invatat si la evolutia ta – FreeRider !

Suntem alaturi de tine.
www.dhsbikeparts.ro

———————————————————

În contextul dezvoltării culturii bicicletei în România, obiectiv principal al organizaţiei noastre, publicaţia FreeRider a pus umărul decisiv. A acaparat foarte bine segmentul tehnic, oferind informaţie şi, implicit, educaţie, cititorilor şi navigatorilor în căutare de specificaţii tehnice, sfaturi şi recomandări. Publicaţia voastră ridică standardele şi lansează provocări spectaculoase presei de specialitate şi nu numai. Dacă acum 10 ani românii nici nu ştiau că bicicletele au de ceva vreme frâne cu manete pe ghidon, sau discuri, acum ei citesc cu drag şi interes articolele voastre… Şi noi la fel 🙂

Sperăm să colaborăm ACTIV în viitor şi să vă ANIVERSĂM şi la 30 de ani!

Bateţi Şaua, nu pierdeţi vremea (bună)!
GeoBateŞaua – www.batesaua.ro

———————————————————

Pentru noi, Freerider.ro este o importanta sursa de informatii relevante si echilibrate. Dincolo de asta, este o echipa de oameni faini, cu viziune, initiativa si daruire si un proiect dinamic, de care comunitatea avea nevoie. Multumim ca sustineti cultura velo si ca stiti sa apreciati bicicletele de oras!

Biciclop – www.ciclop.eu

———————————————————

„De la Perpetuum, fratele FixedRider,  catre FreeRider, rulaj perpetuu si traditionalul LAnţîntins! 🙂 Ne-am adunat aci, la Friraidăr, sa-i uram de bine si de longevitate, ca deja e mare, dar fi-va inca mult mai mare! Trecem pe la el de 3 ani rand pe rand toti cicletii de bine si ne fericim ! Iar acum venim cu urari aniversare pentru cel mai cool si pasionat si hands-on ..almanah online de bicle! Sa cresti MARE FreeRider, lafel de Free si mereu Rider! ”

Gettotrack – PerpetuumCycle www.perpetuumcycle.com

———————————————————

Felicitari pentru primii 3 ani si la cat mai multi cititori pasionati de ciclism.

Echipa BikeXpert – www.bikexpert.ro

———————————————————

La multi ani FreeRider.ro! Datorita existentei voastre putem spera ca, incet-incet, biciclistii din tara noastra vor fi uniti si vor fi respectati de catre cei din jur. Chiar daca suntem la inceput de colaborare, ne-ati impresionat prin profesionalismul si pasiunea voastra fata de biciclete.

Cu siguranta vom pedala impreuna si de acum incolo! Mult succes in continuare!

Triton Sport – www.biciclete.ro

———————————————————

Dacă vă uitați în dicționarul limbii române, găsiți ceva foarte interesant la definiția cuvântului FreeriderPunctRo:

FreeriderPunctRo s.m. – fríráiderpunctró, 1. O combinație reușită între pasiune pentru ciclism și profesionalism. 2. Cele mai noi și interesante știri din lumea ciclismului.

La Mulți Ani Freerider.ro! – Bike District

———————————————————

Congratulations for your 3rd anniversary!

We wish all the best success with the development of your media activity.

We see it as one of the very important means of developing the bicycle market in Romania, the bicycle culture and the bicycle knowledge.

We wish that your media continues growing in the direction it is now, with lot of information about products and events, with articles about the market development and with the up-to-date and state-of-art information and presentation of products and technology.

Shimano Romania – Rom-Eurotrade

Vezi Comentarii (10)
  • La multi ani ! Cat mai multi ani sper pentru ca FreeRider a devenit deja ceva ce face parte din viata noastra. O zi fara a citi un articol sau fara a vedea un video postat este mai parca saraca. Atat site-ul cat si pagina de Facebook ne aduc de atatea ori o stare de bine atunci cand este nevoie. Ne faceti sa zambim cu cate o poza, ne faceti sa visam cand citim un test la vreo bicicleta noua, uneori ne treziti amintiri cand citim despre vreun Pegas reconditionat si ne bucurati cand ne spuneti de victoria sau realizarile vreunui ciclist roman. Ne ajutati sa fim si mai uniti, fie cu un comentariu, fie cu un Like :-), fie cu invitatia la o cursa. Si sunteti alaturi de noi mereu cu un sfat pe forum si ne mai si premiati pentru ce reusim noi, uneori mai greu, alteori mai usor (un traseu, o poza). Sunt mandru ca fac parte si eu din lumea asta minunata a bicicletelor si a celor ce le sustin, in orice forma. Iar cu oameni ca voi viitorul nu poate deveni decat mai frumos. In Romania suntem abia la inceputul „culturii” bicicletei, mai avem din pacate zeci de ani pana ii vom ajunge pe ceilalti (a visa acum la Olanda este pueril) dar cu exemple ca Freerider si altii asemeni voua, prin imboldurile pe care le transmiteti vom ajunge candva si noi la nivelul pe care il dorim. Sunt mii de oameni ce va apreciaza si va respecta. Si in loc sa va faca ei un cadou de ziua voastra, voi faceti asta zi de zi pentru ei, pur si simplu prin munca voastra. Eu va multumesc. La multi ani !

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 + 20 =