Acum citesti
De 4 ani scriem despre biciclete

În fiecare an, pe 2 aprilie, sărbătorim un eveniment special. Este ziua când FreeRider.ro a luat naștere. Iar anul acesta o facem din nou, fără excepție.

placat_aniversar_3

În tot acest timp, am testat peste 100 de biciclete și peste 250 de componente diferite. Totul, pentru a te pune în temă cu următoarea ta investiție. În afară de asta, te-am bombardat zilnic cu știri, mai exact, 7.000 până în ziua de astăzi. Și se pare că ai apreciat munca noastră, date fiind statisticile care vobresc despre ceea ce am reușit să realizăm: numărul de vizite și de vizitatori unici, a fost în luna martie 2013, cel mai mare de până în prezent. Ne bucură și ne obligă în același timp. Este un job full time, care uneori ne ține la treabă cu mult peste program, dar cine se mai gândește la program atunci când faci ceea ce-ți place cel mai mult?

Pentru anul acesta direcțiile sunt deja clare: am lansat noi facilități pentru site, printre care selectorul de biciclete, ne vom implica mai mult în evenimentele destinate bicicliștilor și chiar vom face parte din organizarea unora dintre ele. Doar unul din motivele pentru care echipa FreeRider.ro se mărește de la an la an.

Ca de obicei, în centrul acestor activități, te afli chiar tu. De aceea îți suntem recunoscători că ne urmărești, că ne critici și că ne încurajezi. Toate contribuțiile tale din acești ani, ne-au ajutat să ridicăm standardele și să devenim mai buni. Iar din toate aceste acțiuni cel mai câștigat vei fi tot tu, cititorul nostru.

Vă transmitem tuturor un mare mulțumesc și suntem aici, oricând aveți nevoie de noi.

În numele echipei FreeRider.ro,

Dragoș Mitroi
Editor-in-chief FreeRider.ro

Vezi Comentarii (19)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × four =