Acum citesti
Vlad Dascălu termină pe 3 la Cupa Mondială de MTB XCO 2023, etapa a 6a Les Gets

Weekendul trecut, la temperaturi foarte mari, nu tocmai pe placul lui, Vlad Dascălu și-a adăugat în palmares un nou podium în etapa a 6-a de Cupă Mondială XCO. El a încheiat pe locul 3 după ce întreaga cursă și-a salvat ingenios energia și a atacat pe final. Vlad a luat startul ca la carte, și-a conservat energia, nu a lansat atacuri imprudente, a suferit din cauza caniculei, dar de la jumătatea cursei s-a adaptat perfect.

Un alt rezultat remarcabil obținut de actualul Campion European la MTB XCO, Vlad Dascalu, dar în același timp și pentru ciclismul românesc realizat duminică, pe 10 septembrie 2023, la Cupa Mondială de Mountain Bike XCO din Les Gets, Franța. Sportivul Trek Factory Racing XC și CS Dinamo Bucuresti a încheiat cursa pe locul 3, la 21 de secunde în spatele câștigătorului.

Rezultatul lui Vlad Dascălu din Cupa Mondială de Mountain Bike XCO de la Les Gets este cu atât mai meritoriu ținând cont de riderii cu care Vlad a împărțit podiumul, locul 1 revenindu-i francezului Victor Koretzky și locul secund, multiplului campion Mondial, Nino Schurter. Podiumul a fost completat de elvețianul Marcel Guerrini pe locul 4, în timp ce pe poziția a 5-a îl găsim pe francezul Joshua Dubau.

„După o cursă grea, nimic nu bate satisfacția trăită pe podiumului unei Cupe Mondiale de Mountain Bike XC, este o senzație minunată! Mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil acest podium!” a declarat Vlad Dascălu după competiție.

Ȋl felicităm pe Vlad şi îi urăm mult succes în continuare la cea de-a 7-a şi penultima rundă a Cupei Mondiale de Mountain Bike XC, care va avea loc pe 1 octombrie 2023 în Snowshoe, Statele Unite ale Americii.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 1 =