Acum citesti
Salonul Bicicletei anunță expozanții ediției 2019

Salonul Bicicletei va avea loc anul acesta între 29 și 31 martie. Avem o locație nouă, de data asta expoziția având loc la Băneasa Shopping City București, în parcarea centrală. Locația va fi marcată cu garduri, iar expozanții vor fi prezenți cu corturi. Testele produselor expuse se va face în aer liber. Prețul biletului este de 20 Lei / zi și poate fi cumpărat de aici.

Viitorul este electric. Salonul bicicletei este electric. Vino sa testezi biciclete si trotinete electrice, scutere, motociclete si masini, toate electrice.

La Salonul Bicicletei 2019 se vor reuni marii producători naționali, importatorii și magazinele de profil din România. Poți găsi biciclete de utlima generație și biciclete pentru incepători, toate variantele si tipurile de bicicleta intr-un singur lor.

Testează în premieră noile modele de biciclete 2019, te așteptăm să pedalezi si să compari sute de biciclete, trotinete, patine, hoverboard-uri, carturi și stridere. Poți încerca bicicleta mult râvnită, una dotată cu ultimele tehnologii sau pur și simplu cea mai excentrică din expoziție. Electric este cuvantul de baza: biciclete electrice, trotinete electrice, choppere, scutete si chiar masini electrice, accesorii și gadgeturi.

Descoperă ultimele tipuri de accesorii și distrează-te pe circuitul de teste, găsește echipamentul de care ai nevoie sau cumpără un souvenir din Zona de Handmade si souveniruri. Copiii se vor distra pentru ca avem premii cadou, concursuri, rampe și circuitul cu carturi cu pedale. Show-ul va fi intretinut de campionul national la bike trial Orban Gabbor care ne va minuna cu sariturile lui, iar MC ne va fi bunul nostru prieten BucharestBikeTraffic.

Circuitul de pumptrack adus special in Bucuresti pentru acest eveniment, concursul de slowbiking organizat de partenerii din Olanda, circuitul de carturi si zona de test te vor face sa petreci cateva ore la Salonul bicicletei 2019. Ca sa fii hidratat si hranit, coffeebike-uri cu sucuri, foodtruck-uri si bere artizanala te asteapta.

Expozanții anuntați pentru ediția 2019 sunt următorii. Lista poate suferi mici modificări.

2 Roti; Abus; AER – trasee si circuite cicloturism; AirMotion; Alin Bonta; Atelier Pampam; Balkaniada; Biciclop; Bike Fun – Merida; Bikexpert – CUBE; Biko Bikes; Bizzonwheels; Carbon Bike – Bianchi; Carpat Sport; Carrefour; Colorescu; CustomStyle; Decathlon; DHS Devron; Drag; Electric Wheels; Eljoy; E-twow; Extreme Riders Distribution – Cannondale; FreeWheel; Grib; HighEnergy; K off; Kero Bike -Haibike; Korada; Ktm; LazyLegs; Madam Mitza; Miriam; Panamea Bikes; Pegas; Romeurotrade – Scott, Shimano; Rudy Project; Silverback; Sport guru; Suportbicicleta.ro; TopTools – Thule; Trek; Trisport – Orbea; TriTribe; Uebler; Veloteca; Wolf Bike; WoodArtBike; Woom Bikes; Zubyss.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × two =