Acum citesti
Road Grand Pink 2016: premii de peste 6000 de EURO și un nou traseu în Fundeni

Echipa Asociației Club Sportiv Viața în Mișcare a reușit într-un timp imposibil de scurt relocarea traseului pentru ediția a doua Road Grand Pink – primul concurs de ciclism feminin din România. Datorită unor probleme apărute în ultimul moment pe traseul din Otopeni, probleme ce fac imposibilă securitatea concurentelor, s-a decis relocarea acestuia în Fundeni, o comună la fel de prietenoasă cu ciclismul, la doar 18 km de București. Participantele vor avea la dispoziție transport gratuit către zona concursului și bineînțeles, înapoi în oraș.

road grand pink 2016 01

De asemenea, noul traseu este proaspăt asfaltat și nu are niciun limitator de viteză. Programul inițial al evenimentului va fi decalat cu primul start la orele 11.00 pentru a permite buna desfășurare a competiției. Concursul își păstrează structura de circuit și turele ințiale pentru categorii suferă mici modificări, după cum urmează:

  • Copii/Fete:
    7-10 ani – 2 km / 1 tură
    11-14 ani – 4 km / 2 ture
    15-16 ani (Cadete) – 6 km / 3 ture
    17-18 ani (Junioare) – 1 oră + 1 tur de 4 km
  • Echipe – Adult + copil
    5-9 ani – 2 km / 1 tură10-13 ani – 4 km / 2 ture
  • Easy Ride (inclusiv pentru MTB, pliabilă si citybike) – 8 ture x 4 km
  • Long Ride – Amatoare și Avansate – 1 oră + 1 tur de 4 km

Easy Ride este categoria pentru orice tip de bicicletă și pregătire fizică și este diferențiată pe grupe de vârstă (18-24 ani, 25-30 ani, 31-35 ani, 36-40 ani, +40 ani). Se vor acorda premii speciale pentru participantele pe MTB, Pliabilă și Citybike.

Long Ride se prezintă cu două categorii Open: Amatoare (sportivele care au sau nu licență de amator emisă de Federația Română de Ciclism și junioarele de 17-18 ani) și Avansate (sportivele licențiate Elite și U23 de Federația Română de Ciclism). Pentru această ultimă categorie se recomandă participarea pe cursieră.

Premiile oferite la toate categoriile depășesc 6000 de euro:

  • pachet de concurs consistent, care va conține tricouri tehnice de alergare, powered by Always, gel de duș Adidas și vouchere de reduceri la Sport Guru și alte magazine de biciclete
  • premii substanțiale, dintre care amintim tricoul galben pentru cea mai bună ciclistă

road grand pink 2016 02

  • premii în bani și produse pentru ciclistele de la categoria Avansate, pentru toate câștigătoarele, câte un set Adidas, produse sport, precum tricouri tehnice, ochelari ciclism, căști asigurate de Sport Guru, Rovelo, Moș Ion Roată și Bike House, vouchere valorice oferite de BikeXpert, BikeGeek și Moș Ion Roată, abonamente la sală puse la dispozitie de Daimon Wellness
  • tombolă cu premii, precum o bicicletă în valoare de 2000 de lei, oferită de Rovelo, șepci personalizate de la Turific! Handmade și tricouri de ciclism oferite de Bellotto.

Sponsorii principali Skoda, Always, Carrefour și Omniasig , sunt alături în continuare, iar împreună cu toti ceilalți parteneri, susțin ciclismul feminin românesc și ajută la organizarea unei a doua ediții de neuitat!

Taxe de participare la ROAD GRAND PINK:

  • Copiii, Fetele și Junioarele – beneficiază de GRATUITATE
  • Echipe – 30 lei
  • Easy Ride și Long Ride – 60 lei

Mai multe detalii despre concurs – traseu, înscrieri, noutăți, sfaturi utile pentru cicliste și nu numai pe www.roadgrandpink.ro și pe www.facebook.com/RoadGrandPink.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 1 =