Acum citesti
Comunicat de presa : BikeXCS

bikexcs_magazin_2
Bike XCS a deschis un nou magazin in Bucuresti.

Marti 1 decembrie 2009, Bike XCS a deschis un nou magazin in str. Doamna Ghica intersectie cu bd. Lacul Tei.

Bike XCS si-a cladit un renume pe piata de profil prin gama larga de produse oferita, dar si pentru faptul ca a selectionat atent produsele cu raportul pret-calitate cel mai bun existent in acest moment pe piata europeana.

In ultimii 4 ani magazinul nostru din Baba Novac a demonstrat ca daca vrei sa dezvolti o afacere bazata pe principiul „win-win” poti sa o faci cu succes. Promovarea de catre clientii multumiti catre alti viitori clienti este cea mai buna recomandare si totodata cel mai pretios ingredient in reteta succesului.

Dupa 3 ani de vizitare al salonului Eurobike din Germania am decis ca si in Bucurestiul trebuie sa existe un magazin adevarat de biciclete. Pe o suprafata de 100 mp Bike XCS expune in Doamna Ghica biciclete, accesorii, piese si echipament de cea mai buna calitate asigurand totodata si service pentru orice biciclete.

Bike XCS este importator pentru bicicletele Cruiser si Chopper Nirve USA, biciclete de copii, runner baby si trotinetelor Yedoo, Intrea Cehia, produselor antipana si tubeless Joe’s No Flats si nu in ultimul rand al luminilor dinamice Monkey Lights USA. Deasemenea suntem dealeri pentru Romania ai companiei de accesorii si tuning biciclete LIIX.de

Din punct de vedere al relatiei cu furnizori interni suntem distribuitori si service autorizat in Bucuresti pentru MarosBike.ro, cu marcile de biciclete Cannondale, Focus, Univega, Drag, accesorii si echipament BBB, de asemenea distributie si garantie pentru Leader, Neuzer si BMX GT.
Alte marci de prestigiu care se regasesc in magazin sunt:
Rock Shox, Truvativ, SRAM si Avid, Marzocchi, protectii de la Casco si TSG, anvelope de la Continental, Schwalbe si Michelin si binenteles gamele extinse pentru Shimano. Alte produse, cum ar fi ochelarii sport Ryders electrice Sigma intregesc oferta completa pentru aceasta pasiune.

Ca Service lucram cu placere la orice bicicleta pentru ca sculele profesionale de la Park Toll USA si tehnicienii nostrii priceputi isi fac treaba exemplar. Orice bicicleta cumparata de la noi are inclusa o revizie gratuita precum si garantia de 2 ani tinuta la noi in service-ul propriu din Baba Novac sau Doamna Ghica, la alegerea clientului.

Din punct de vedere al preturilor ne situam sub preturile din capitala oferind la acceasi echipare biciclete de marca sensibil mai ieftine. Asta pentru ca noi am inteles ca pretul recomandat de furnizorul extern este bine sa fie respectat si se poate castiga din rulaj. Preturile bicicletelor de adulti incep de la 700 lei si urca in trepte mici pana la la 15 000 lei functie de echipari, marca si destinatie. Am ales un sistem de creditare in 3 rate pentru posesorii de Card Avantaj pentru ca bicicleta care o doresc sa fie mai accesibila. POS este prezent si putem incasa si de pe carduri. Ofertele speciale, care vor exista pe tot parcursul anului, fac ca atat clientii cat si noi sa fim in avantaj.

Personalul nostru stie ce vinde si mai mult de atat gaseste impreuna cu clientul bicicleta cea mai potivita nevoilor sale. Service-ul rezolva prompt reglajele finale si astfel clientul achizitioneaza din magazin cu o bicileta „ready to ride”. Oferim „revizia de 10 zile” in mod gratuit si obligatoriu pentru a fi siguri ca produsul vandut de noi este de calitatea cea mai buna si dupa rodaj. Reglajele de „fine tuning” garanteaza o bicicleta functionala 100%.

Alaturi de situl nostru www.bikexcs.ro, www.bicicletedevanzare.ro si de magazinul Bike XCS din Baba Novac 11, noul magazin din Doamna Ghica va constitui un punct de interes pe harta biciclistilor din Bucuresti si nu numai.

Pentru ca sa demonstram ca aceasta afacere este pornita din pasiune in cadrul magazinelor o sa sponsorizam biciclistii care participa la concursuri. Sponsorizare se va face pe baza diplomelor de participare la competitii.

via | bikexcs.ro


Vezi Comentarii (4)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 + one =