Acum citesti
Bicicleta in 12 rate egale de la Bicishop.ro

Bucuresti 01.03.2010

Bicishop este primul magazin de biciclete din Bucuresti unde poti cumpara biciclete cu plata pana la 12 rate lunare prin Card Avantaj si beneficiezi de avantaje in premiera.Bicishop.ro este importator sau distribuitor pentru bicicletele Cube, Kellys, Kona, Merida, Magellan si Corratec, motiv pentru care ai posibilitatea pentru prima oara in Romania de a-ti achizitiona bicicleta in 12 rate lunare fara absolut nici un comision sau cost suplimentar.

La cumparare nu vei primi doar o bicicleta grozava! Vei beneficia de un produs garantat si testat in spatele caruia se afla o vasta experienta in domeniu. Avantajele oferite de catre bicishop.ro sunt:

–    reduceri sezoniere
–    transport gratuit pentru comenzi peste 250 lei
–    2 revizii tehnice gratuite
–    service gratuit timp de 60 de zile
–    cel mai bun pret garantat timp de 30 de zile
–    plata prin card in magazin sau la domiciliul clientului (valabil pentru Bucuresti)
–    garantie 2 ani de zile pentru biciclete
–    plata in 12 rate lunare prin Card Avantaj de la Credit Europe Bank

Bicishop se doreste a fi un magazin de biciclete online apropiat clientilor prin avantajele oferite, accesibil si usor de navigat datorita noii platforme de vanzare online.

Adresa website-lui  : www.bicishop.ro
Adresa magazinului: Bucuresti, Str. Fabrica de Chibrituri 48 sector 5

Vezi Comentariu (1)
  • Recomand cu incredere acest magazin. Am achizitionat acum o luna de zile de la ei o bicicleta prin sistemul de rate, mi-au adus bicicleta acasa, am platit cu cardul si nu a fost nici un fel de problema. Mai mult decat atat, daca treci pe la magazin sunt tot timpul dispusi sa te ajute, cu un sfat, un reglaj, personalul fiind foarte prietenos, nu rece si distant ca in alte magazine.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × two =