Acum citesti
Armada Music a recrutat echipa Roton in cursa de la Alpe d’HuZes de anul acesta

Din 2006 și până azi, Alpe d’HuZes a devenit cel mai mare eveniment olandez de strângere a fondurilor pentru lupta împotriva cancerului, desfășurându-se în fiecare an în aceeași locație din Alpii Franței.

De la organizator:

Alpe d’Huez face parte din Alpii Frantei, fiind situat in estul tarii, iar traseul consta intr-o urcare constanta pe o distanta de 14km, cu o panta de 8%, in drumul spre linia de sosire de la resortul Huez. Traseul este prezent anual si in Tour de France, fiind considerat una dintre cele mai spectaculoase etape ale competitiei.

“Sa ai un prieten sau un membru al familiei bolnav de cancer este un adevarat semnal de alarma care te ajuta sa constientizezi ca se poate intampla oricui. Nimeni nu e in siguranta. De aceea trebuie sa sprijim cauza din toate partile. Nu stii cand cineva drag tie poate fi afectat”, Dan Muraru.

Infiintata la initiativa lui Maykel Piron, CEO-ul Armada Music, echipa este alcatuita din membri din toate colturile lumii. #WeArmada a luat nastere in 2017, dupa ce angajatii Armada Music au experimentat efectele devastante ale acestei boli la un nivel personal. La sfarsitul anului 2016, Maykel Piron a avut prima interactiune cu boala, atunci cand a pierdut un membru al familiei din cauza cancerului pancreatic, iar fiul sau Mick a fost diagnosticat cu leucemie la doar 5 ani. 2 ani mai tarziu, Mick este aproape de a termina tratamentul cu chimioterapie, ce va dura pana in iulie 2018.

In pregatirea pentru acest eveniment, fiecare participant va apela la cercul de prieteni si parteneri pentru a obtine donatii ce vor merge in totalitate catre finantarea luptei impotriva cancerului. 

‘’Trebuie sa strangem cat mai multe fonduri posibil ca sa facem cat mai cunoscuta cauza pe care o sprijinim. Nu e suficient sa ai o cauza importanta in ziua de astazi. Trebuie sa vii mereu cu lucruri noi pe care sa le pui in practica pentru a atrage atentia lumii si, implicit, donatii”, Catalin Muraru.

Donatiile facute pentru acest eveniment vor merge in totalitate catre organizatia Alpe d’HuZes/ KWF Cancer Society. Incepand cu 2006, Alpe d’HuZes a adunat peste 140 de milioane de euro, din care a finantat nenumarate programe de studii internationale, al caror scop a fost lupta impotriva cancerului sau imbunatatirea conditiilor de viata a celor diagnosticati in toate colturile lumii. 

Cei ce vor sa se alature cauzei sustinute de echipa #WeArmada o pot face accesand unul din linkurile de mai jos.

Dan Muraru Catalin Muraru
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 + 18 =