Acum citesti
Mezeluri nocive pentru sănătate

Pe site-ul Realitatea TV a fost publicat un top al mezelurilor nocive pentru sănătate. Ne-am gândit să le includem în rubrica blog și să le aducem în atenția voastră, deoarece nu puțini sunt cei care se bazeaza pe sandvișuri ca sursă principală de hrană în traseele efectuate cu bicicleta.


Șocant sau nu, unele dintre acestea conțin atât de multe substanțe nocive pentru sănătatea ta, încât ar trebui sa te determine să renunți la ele definitiv. Și dacă se poate, cât mai repede.


Despre ce este vorba: capul de listă este ținut de crenvurști care prin conținutul de tocătură de oase, tendoane, pielițe, grăsime pot favoriza apariția toxinfecțiilor alimentare dar și a bacteriei campilobacter care favorizează apariția cancerului de stomac.


Topul celor mai novice mezeluri continuă cu salamul și cârnații, ce conțin numeroși aditivi pentru aromă, dar și coloranți deosebit de dăunători. Alte mezeluri care trebuie evitate sunt parizerul, șunca țărănească, pastrama de porc, cotletul de porc, kaizerul, mezelurile afumate și într-un final lebarwurst-ul.


Mai multe informații despre aceste mezeluri poți citi pe eva.ro.


via | Realitatea.net


Vezi Comentarii (3)
  • Alternative mai sunt: spre exemplu in categoria branzeturilor sau chiar si produse din carne dar de la producatori autohtoni (sunt multi care isi vand propriile produse in piata, produse care nu contin atatea toxine).

    Dar cele de mai sus este imperativ sa le evitam, pentru ca se numara printre cele mai nocive.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven + 16 =