Acum citesti
Bicicleta mea (72): GT Agressor 1.0

Pătraș Iacob Marius ne trimite bicicleta sa, un GT Agressor 1.0, despre care ne povestește următoarele:

gt_agressor_1_0_fr

Am 23 de ani, sunt din Constanta, si cu toate ca nu este mare lucru fiind doar ce mi-am permis, aceasta este bicicleta mea de care sunt mandru si cu care imi inlocuiesc fara ezitare masina, de fiecare data cand nu trebuie sa depind de autovehicul in privinta muncii.

Pe aceasta cale, cititorii vor putea vedea ca pot achizitiona si o bicicleta BUNA la un pret rezonabil, care sa imbine pasiunea mountain-biking ului cu necesitatea si utilitatea unei biciclete, pentru locomotie in mediul urban. Pan’ la urma urmei, nu consuma nimic (decat caloriile, ajutand persoana in cauza sa aibe si un antrenament cardio foarte bun mantinandu-te in forma 😀 ) salveaza banii de pe combustibil, te poate duce la destinatie mult mai repede decat orice alt mijloc de transport, in orele de varf, nu polueaza, etc.

Așteptăm în continuare fotografiile voastre, cu câteva cuvinte despre bicicleta pe care o dețineți, pe echipa @ freerider.ro. Nu uitați că este foarte important ca bicicleta să fie bine încadrată în fotografie (nu tăiată sau ciopârțită).

Vezi Comentariu (1)
  • Eu zic sa nu iti faci procese de constiinta ca nu ai dat bani multi pe ea. Am 2 bicle: Un GT Avalanche 2.0 din 08 si un Iron Horse Yakuza Chimpira din 08, iar la momentul cand mi-am cumparat GT-ul aveam buget de Agressor 1.0 dar am gasit un avalanche model de 3 ani cu reducere 45 %….
    Oricum, ideea e ca eu zic ca e o super bicicleta judecand dupa pret. Sa o folosesti in continuare cu placere! 🙂

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight + 6 =