Acum citesti
Bicicleta mea (156): SAB San Marino

Salut, voiam sa impartasesc cu voi bicicleta pe care mi-am facut-o, in deplina necunostiinta de cauza! (prima bicicleta construita, si prima bicicleta detinuta).

sab_1

Dupa o experienta de o vara acum 2 ani cu o bicicleta imprumutata de la un prieten, careia am reusit intr-un final sa-i fisurez si furca, m-am gandit ca ar fi o idee buna sa-mi cumpar si eu una. Ce m-a incantat foarte tare dupa toata povestea a fost greutatea redusa a biclei (”redusa”. erau totusi vreo 11-12kg) in comparatie cu olandeza colegului meu de aparatament, care gafaia serios urcand-o pana la etaj.

M-am decis sa caut o bicicleta de oras, iar intre timp mi-a rasarit ideea cumpararii unui single speed. Si pentru ca toate bicicletele pe care le gasisem nu imi placeau dintr-un motiv sau altul, aproape am abandonat ideea.

sab_2

Salvarea a venit din partea unui prieten care mi-a vandut un cadru de cursiera carbon care nu era pe marimea lui (dar din fericire s-a dovedit turnat pentru mine). Odata cu cadrul am primit si furca, tija si saua. Restul piesele le-am pandit in decurs de 5-6 luni pe ebay sau alte magazine online, precum si din surse locale.

Dupa cateva aventuri de fitment, am reusit sa asamblez single speed-ul la care tanjeam de prea mult timp.

In mare, echiparea este:
– Cadru si furca carbon SAB San Marino
– Tija, pipa si ghidon carbon (62cm latime)
– Roti Charged Dish
– Manete si frane Shimano 105
– greutate aproximativa vreo 7,5 kg

Așteptăm fotografii ale bicicletelor voastre pe [email protected]!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × four =