Acum citesti
Bicicleta mea (123): Cross Grip 927

Bicicleta de astăzi este un Cross Grip 927, 29er și aparține lui Cristian, care ne povestește următoarele:

cross_grip_927_fr

Sunt Cristian A si dupa ce in urma cu 3 ani am descoperit biciclit-ul prin padure, in Padurea Verde din Timisoara pe o bicicleta second-hand din Germania, a venit randul unei biciclete noi.

M-am prezentat cu banutii la prietenii de la Veloteca si m-am urcat pe o Merida cu roti de 26′ care-mi era cam mica. La sfaturile celor de acolo am incercat un 27.5 de la Cross si un 29’er, tot Cross. Eiii, de pe Grip 927 nu am putut sa ma mai dau jos. Niciodata nu as fi crezut ca imi voi lui un 29’er, imi parea prea mare si mai greu de manuit prin paduri si spatii inguste.

Cadru din aluminiu, furca Suntour blocabila, schimbator spate SHIMANO ALIVIO M430, schimbator fata SHIMANO ALIVIO M430, manete schimbator SHIMANO ALIVIO ASLM430, frane SHIMANO M395 HYD, butuci SHIMANO HB-RM66, pinioane SHIMANO ALIVIO CS-HG30-9 VIT, brat pedalier SHIMANO ALIVIO M430, cuvete pedalier VP 118 MM, roti CROSSER X6, pipa KALLOY AS-007N, ghidon KALLOY HB-RB12, sa SELLE ROYAL VIPER, tub sa KALLOY SP-368. Am schimbat doar pedalele cu Wellgo Al Extr B137 care ofera un grip excelent.

Dupa prima cursa serioasa, Caldarusani Adventure, vreau sa va spun ca mi-am schimbat opiniile, se comporta super, trece bine peste obstacole, franele M395HYD ingheata cand ai nevoie de ele, cadrul este rezistent, pozitia in sa odihnitoare.
Sunt foarte multumit si mandru de achizitie!
Numai bine si drumuri linistite!

Așteptăm o fotografie (sau mai multe) cu bicicleta ta și povestea acesteia, pe echipa @ freerider.ro.

Vezi Comentariu (1)
  • Salut, m-am documentat pentru aceasta bicicleta o luna de zile, si am mers hotarat sa o iau, insa cand am ajuns acolo am testat-o si nu mi s-a parut confortabila(nu sunt pitic, am 1,84), si cand dau sa plec am vazut bicicleta de care am fost atras, un Corratec X-Vert Motion, este 26 er dar echipata mai bine decat 927 si mult mai stabila+ aspectul care ii da clasa Cross-ului.Esti multumit de ea, e tot ce conteaza, dupa parerea mea, ca sa gasesti un 29 er echipat mid-level trebuie sa scoti din buzunar de la 30 de milioane in sus, bugetul nu mi-a permis asa ceva.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − three =