Acum citesti
Bicicleta mea (120): Altrix F200

Bicicleta lui Radu Bordeianu este un Altrix F200, căreia i-a adus pe parcurs numeroase modificări. Iată ce ne povestește:

bicicleta_altrix_fs_200

Salut, ma numesc Radu si astazi va voi prezenta bicicleta mea, un Altrix F200, cumparat din Carrefour. O am de 7 ani si nu m-a dezamagit niciodata, dat fiind faptul ca de-a lungul timpului, aceasta a suferit mai multe transformari fie ele bune sau rele.

Cu o suma de bani stransa din vanzarea unor piese de calculator + bursa si alte ”sponsorizari” am incercat sa imi repar bicicleta echipand-o cu urmatoarele componente :
-Schimbatoare de foi si pinioane Shimano (restaurate)
-Cauciucuri CST C1020N 2.10
-Roti Remerx GrandRock
-Angrenaj Pro Wheel
-Mansoane Pro
-Pedale HTI
-Manete de schimbatorShimano SL-RS35 3X6 viteze
-Pinion 6 foi Shimano MF-TZ20
-Colier de Sa Pro
-Lant KMC Pentru 6/7 viteze
-Ghidon Pipa Zoom(Restaurate)
-Furca SR Suntour m2000(Restaurata)
-Sa DDK PRO 250
-Restul componentelor sunt ”no-name” (deoarece nu mi-au mai ajuns banii)

Insa lucrurile nu au iesit comform planului, deoarece imi lipseau multe unelte si mi-a fost greu sa montez piese precum angrenajul, pionioanele, lantul dar am reusit dupa mult efort. Restul componentelor le-am montat fara probleme, reusind astfel sa imi repar bicicleta.

In prezent o folosesc la trasee prin padure si sosea, sunt foarte multumit de ea si sper ca pe viitor sa o pot echipa cu piese mai bune.

PS: Asa cum este cu bune, cu rele, este bicicleta mea si sunt mandru de ea!

Vezi Comentarii (8)
  • Salut,

    E impresionant modul in care o bicicleta se transforma atunci cand posesorul investeste timp, pasiune si ceva bani. O bicicleta cu „personalitate” e o bicicleta frumoasa, indiferent de marca/echipare/pret.

  • Foarte frumos ceea ce ai facut tu . Am facut asemenea ca tine cu un DHS Mustang , am pus frane Shimano Acera , pedalier Shimano Deore , manete si schimbatoare avea deja Shimano , am mai schimbat cauciucurile in Kenda , si altele . As fi vrut sa fac un update jentilor la GrandRock , dar am decis sa fac un update la un FOCUS Highlandpeak 2012. Si a meritat . O bicicleta pe care poti incepe sa dai update-uri cum trebuie . Oricum nu o sa uit DHS-ul inveci , bicicleta mea de start in ”ciclism” , sa zic asa . Nu-l voi vinde si sper sa il pastrez mult , ca la o varsta inaintata sa-mi aduca aminte de vremuri 🙂 .

    Respect Radu pentru ce ai facut 🙂 .

  • Am si eu Altrix F200,
    -butuci fata, spate deore,
    – manete integrate SHIMANO ST-EF60
    – furca Furca Suntour XCM V3 Lockout 100mm
    – rotile si franele vbrake au ramas de la FirstBike
    -Cadru este super, nu este cel mai usor, are 5kg

    Particip cu ea la concursuri MTB XC, sunt foarte multumit de ea!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 + eleven =