Acum citesti
Bicicleta mea (1): Ragley Piglet

Bicicleta acestei săptămâni aparține lui Daniel Hagiu. A fost construită din piese vara trecută, are un cadru din CrMo și diverse componente ce merită menționate: furcă Rock Shox Sektor RL Air, sistem de transmisie Shimano SLX, pedale Shimano XT, roți Shimano MT65 și anvelope Bontrager XR4.

Daniel nu se spune nimic despre greutatea bicicletei, dar aflăm că bicicleta a participat la Geiger și că a fost plimbată prin Brașov, Sinaia (Cuibu Dorului – Babele), Târgoviște, prin împrejurimile Bucureștiului și chiar la mare.

Așteptăm în continuare fotografiile voastre, cu câteva cuvinte despre bicicleta pe care o dețineți, pe echipa @ freerider.ro. Nu uitați că este foarte important ca bicicleta să fie bine încadrată în fotografie (nu tăiată sau ciopârțită).

Vezi Comentarii (3)
  • Asta da bicicleta, dar as vrea sa stiu cat cantareste, cat de groase sint cauciucurile si cum se comporta pe urcari.

    Buna treaba cu bicicleta saptamanii, sper sa apara mai multe poze cu biciclete, nu numai cate una si cateva pareri ale detinatorului despre bicicleta.

  • cu Schwalbe Rockket Ron 2,25 si Racing Ralph pe spate avea aprox 12.5 kg cantarita la Playbike. Din punctul meu de vedere pe urcari se comporta super, Acum are Bontrager XR4 wire si cred ca sare de 13 kg. Sezonul asta cred ca va primi ceva tubeless

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − 11 =