Acum citesti
Traversarea cu ghinion

Din voioasa Rusie ne mai parvine un material video care documentează detaliat ce se întâmplă atunci când un biciclist vrea să traverseze o șosea și nu se asigură.

Vezi Comentarii (9)
  • Ce sa se asigure… masina respectiva a vazut cateva masini oprite si totusi a accelerat incercand sa depaseasca coloana. Nu vad de ce e vina biciclistului.

  • Biciclistului ii cam lipseste instinctul de conservare, insa nenorocitul ala cu masina depaseste un alt vehicul pe o trecere la nivel cu calea ferata.
    Din pacate p`astia nu ii calca trenul.

  • Mie mi se pare ca situatia nu e ca si descrisa de voi pt ca soferul care depaseste neregulamentar si in viteza nu se asigura,pe cand biciclistul chiar s-a asigurat.

  • daca se asigura cum trebuie nu il lovea, daca mergea pe langa bicicleta ( asa cum este prevazut in lege, cel putin la noi), avea suficient timp sa observe vita cu 4×4 si poate nu mai era lovit.

  • La rusi e „need for speed” pe sosele, toti conduc asa. Cam la fel si la moldoveni. Merg cu masinile de parca oricand pot da reset la nivel, nu au nici o treaba cu conduita preventiva, cu limitele de viteza si interdictiile, pentru ca militienii rusi iau spaga oricat de mica ar fi indiferent de contraventie. Singura regula respectata este prioritatea de masina scumpa.

  • domnule stefan, pe jos, adica doar cu picioarele, cu ce viteza si ce distanta reusesti sa sari din fata unei masini cu viteza mare care se indreapta spre tine pe banda de contrasens in depasire la o trecere la nivel?

  • Amindoi sint vinovati . Soferul pentru ca a depasit la trecerea de nivel ( in opinia mea la asa manevra legislatia din orice tara trebuie sa stabileasca sa i se ia permisul definitiv ) si biciclistul pentru ca nu s-a asigurat . Asigurarea nu trebuie sa fie superficiala intr-o tara in care dobitocii iau cu mare usurinta permise B ( ca si in Romania de altfel ) si inca un motiv sa nu ne asiguram superficial ar fi acela ca tinem la viata noastra . Altfel…..

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven + 4 =