Acum citesti
Șoferii au hotărât: mai multe biciclete în trafic!

Filmările au fost realizate în Piața Unirii (pe Splai) în 90 de minute. Toți cei intervievați apar în material. Concluziile pot fi “uimitoare” pentru neavizați.

Daca locuiesti in Bucuresti si vrei sa militezi pentru drepturile biciclistilor si cele ale pietonilor izgoniti de pe trotuare, te poti inscrie in grupul Facebook.

Daca nu locuiesti in Bucuresti dar vrei sa sustii demersurile biciclistilor si pietonilor bucuresteni, te poti inscrie pe pagina Facebook.

Vezi Comentarii (4)
  • din punctul meu de vedere cea mai mare piedica impotriva mersului cu bicicleta in oras sunt hotii; daca trebuie sa merg intr-un magazin sau in anumite institutii nu am curajul sa las bicicleta mai mult de 15minute legata(si 15 e mult), asa ca aleg masina;

  • Si eu as vrea sa vad mai multe bicicelte in trafic,dar pe strada,nu pe trotuare.sunt zone in care pistele de biciclete (de absenta carora va plangeti)ocupa 80-90% din suprafata trotuarului-e si aici o nedreptate, nu credeti?
    dar,e adevarat,neajunsul e in principal datorat numarului prea mare de masini.

  • La cum arata pistele de biciclete in Bucuresti, cred ca nu multi isi doresc sa le foloseasca… Iar ceea ce tine de masini, degeaba peste 81% ar sustine treaba asta, ca probabil nici 5% din soferii intervievati nu ar renunta la masina pentru bicicleta… Ca asa suntem noi, o natie de imputiti! Si unii isi merita soarta… Eu nu am mai miscat masina din fata blocului de 2 saptamani, circul doar cu bicla, si stau si ma gandesc ca probabil fac parte din 0,01% dintre persoanele care au si masina si bicla si folosesc doar bicla in oras….(fara sa ma laud). Asa ca, peste vreo 10 ani probabil vom avea mai putine masini in trafic si mai multe bicle cand nu vor mai avea oamenii bani de combustibil (cica se va tripla pretul in 10-15 ani) 🙂

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − 5 =