Acum citesti
Reacția unui biciclist după ce a fost amendat că nu a folosit pistele blocate

Casey Neistat ni se prezintă ca fiind un biciclist de rând din metropola New York. Până aici nimic special, doar că viața bicicliștilor din respectiva urbe este foarte asemănătoare cu câteva cazuri pe care cititorii acestui articol poate le cunosc destul de bine. Mai precis, Casey a fost amendat cu 50 de dolari pentru că nu a pedalat pe pista de biciclete, deși aceasta era obstrucționată sau chiar blocată de schele de construcție, coșuri de gunoi, butoaie, autoturisme sau camioane. Drept răspuns, el a regizat un scurt montaj în care le face o demonstrație practică oamenilor de ordine despre ce ar presupune ca bicicliștii să foloseasca numai pista pentru biciclete.

Vezi Comentarii (6)
  • Scuzati-ma , dar cam tarziu cu vreo 2 ani cu stirea aceasta 🙂 Inteleg ca s-au terminat maratoanele/concursurile , hai sa vedem o postare despre vremea rece si cum sa ne imbracam si cum sa pedalam mai pe detaliat , si intretinerea bicicletei pe vreme rece , ce sa folosim , cum si unde , ce e necesar sa luam la noi pe vreme rece etc etc etc suna bine ? Nuì asa!

  • Păstrând tonul șugubăț al remarcii, și tu ai întârziat cu comentariul tău vreo 2 ani și câteva zeci de minute. Fiind și mai șugubăț, se pare că ai mâncat o cratimă pe-acolo. Să fie foamea de vină?

  • Domnilor , hai sa nu o dam in off-topicuri si abuzuri verbare , care-i rostul ? Stiu ca uni dintre voi nu aveti ce face decat sa corectati toata ziua pe forumuri.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × two =